PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hint malı MF lere önyargınızı kaldırın artık...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Sinan5858" data-source="post: 960309" data-attributes="member: 56502"><p><strong>Ynt: Hint malı MF lere önyargınızı kaldırın artık...</strong></p><p></p><p></p><p>Uzel 240s lerin fiyatı biraz arttı doğrudur ama 2615 ve yeni 240s de turboda yok intercoolerda ama 50 hp segmentinde çekiş konusunda kolay kolay hiçbir marka yaklaşamaz örneğin bozok turbo intercoolerli ama alanları görüyosunuz forumda bir tane abi 12 bine zor sattım diyodu bozok traktörün belgeselini bizim köydede çektiler adamın bi kaç ay sonra turbosu bozuldu diye duydum bizim köyde var 2600 seriside yeni 240s de adamlar çok ağır işlerde kullanıyolar traktör tık demiyo mesela 58 hp traktörler içinde performans güç bakımından hiçbiri 2620 nin yanına yaklaşamaz bakmayın bizim hint malı diye önyargılı davrandığımıza simpson motorlar çok dayanıklı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sinan5858, post: 960309, member: 56502"] [b]Ynt: Hint malı MF lere önyargınızı kaldırın artık...[/b] Uzel 240s lerin fiyatı biraz arttı doğrudur ama 2615 ve yeni 240s de turboda yok intercoolerda ama 50 hp segmentinde çekiş konusunda kolay kolay hiçbir marka yaklaşamaz örneğin bozok turbo intercoolerli ama alanları görüyosunuz forumda bir tane abi 12 bine zor sattım diyodu bozok traktörün belgeselini bizim köydede çektiler adamın bi kaç ay sonra turbosu bozuldu diye duydum bizim köyde var 2600 seriside yeni 240s de adamlar çok ağır işlerde kullanıyolar traktör tık demiyo mesela 58 hp traktörler içinde performans güç bakımından hiçbiri 2620 nin yanına yaklaşamaz bakmayın bizim hint malı diye önyargılı davrandığımıza simpson motorlar çok dayanıklı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hint malı MF lere önyargınızı kaldırın artık...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt