PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hint malı MF lere önyargınızı kaldırın artık...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mesut kartepe" data-source="post: 960439" data-attributes="member: 56948"><p><strong>Ynt: Hint malı MF lere önyargınızı kaldırın artık...</strong></p><p></p><p>Indik 135 ingilizden bindik 2615 hinte hadi hayirlisi insallah ne iyi diyebilirim simdiden ne kotu ama bir gercek varki 1 gun kullanmasam gozumde tutuyor yolda bahcede ozellikle bayirda cok kullanisli sekromec yok kotu ama kara sanzuman kolay bayilmiyor iyi levye yok kotu ama benim gibi 135 kullananlar icin yada 240 veya 43 stayr basak 480 fiat kullananlar icin ideal bence daha 50 saatte 30 km hiz var agirlik 2600 civari benim aklim hep same deutzda idi ama nasip bunaymis bazen kafami kurcalayan tek nokta 2620 alsamiydik acaba diyorum bayiye ilk girdigimizde pazarliga 2620 icin basladik ama bayikar etmemeyi de goze alarak bize bursa tarim fuarindaki verdigi fiyatinda 1 lira altina inince 2615 e tamam dedik.koyde ilk oldu bizimki bai buyuzden ozellikle bu modeli vermek istedi koyde agirlikli olarak maddi zorluklar yuzunden leyland 135 240 ve 43 stayr cok isler meyvecilik agirlikli birazda hayvancilik</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mesut kartepe, post: 960439, member: 56948"] [b]Ynt: Hint malı MF lere önyargınızı kaldırın artık...[/b] Indik 135 ingilizden bindik 2615 hinte hadi hayirlisi insallah ne iyi diyebilirim simdiden ne kotu ama bir gercek varki 1 gun kullanmasam gozumde tutuyor yolda bahcede ozellikle bayirda cok kullanisli sekromec yok kotu ama kara sanzuman kolay bayilmiyor iyi levye yok kotu ama benim gibi 135 kullananlar icin yada 240 veya 43 stayr basak 480 fiat kullananlar icin ideal bence daha 50 saatte 30 km hiz var agirlik 2600 civari benim aklim hep same deutzda idi ama nasip bunaymis bazen kafami kurcalayan tek nokta 2620 alsamiydik acaba diyorum bayiye ilk girdigimizde pazarliga 2620 icin basladik ama bayikar etmemeyi de goze alarak bize bursa tarim fuarindaki verdigi fiyatinda 1 lira altina inince 2615 e tamam dedik.koyde ilk oldu bizimki bai buyuzden ozellikle bu modeli vermek istedi koyde agirlikli olarak maddi zorluklar yuzunden leyland 135 240 ve 43 stayr cok isler meyvecilik agirlikli birazda hayvancilik [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hint malı MF lere önyargınızı kaldırın artık...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt