PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
HIRSIZ YOUTUBE KANALLARI HAKKINDA UYARI...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alper4u" data-source="post: 801314" data-attributes="member: 47774"><p><strong>Ynt: HIRSIZ YOUTUBE KANALLARI HAKKINDA UYARI...!!!</strong></p><p></p><p>Erkan daha evel bu konuyla ilgili senle konuşmuştuk.Aynı şekilde benim youtube kanalımda yayınladığım vidyoların (sesli olarak konuşmadığım) birkaçını başka kanallarda gördüm ve şaşırdım kaldım.Bende sesli anlatım yaparak ilk önlemimi aldım lakin bunların pes edeceği yok son çare senin gibi vidyolara isim ve açıklayıcı yazı eklemekte buldum.Corel programı için çok teşekkür ederim Erkan.Bir tane deneme yaptım en kısa sürede sitede paylaşacağım.</p><p></p><p>Emeğe saygı göstermeyenlere prim vermeyelim arkadaşlar.Erkanın dediği gibi gerekli yerlere şikayette bulunalım.Sizde vidyolarınıza yazı eklerseniz bu hırsızların işini zorlaştırır hatta vazgeçirme noktasına getirir.Önlem önlemdir kısaca.</p><p></p><p>Erkan sen canını sıkma kardeşim.Elimizden geleni yaparız evelallah.Sen özelden kanalın ismini bana bildir. şyt-*-sa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alper4u, post: 801314, member: 47774"] [b]Ynt: HIRSIZ YOUTUBE KANALLARI HAKKINDA UYARI...!!![/b] Erkan daha evel bu konuyla ilgili senle konuşmuştuk.Aynı şekilde benim youtube kanalımda yayınladığım vidyoların (sesli olarak konuşmadığım) birkaçını başka kanallarda gördüm ve şaşırdım kaldım.Bende sesli anlatım yaparak ilk önlemimi aldım lakin bunların pes edeceği yok son çare senin gibi vidyolara isim ve açıklayıcı yazı eklemekte buldum.Corel programı için çok teşekkür ederim Erkan.Bir tane deneme yaptım en kısa sürede sitede paylaşacağım. Emeğe saygı göstermeyenlere prim vermeyelim arkadaşlar.Erkanın dediği gibi gerekli yerlere şikayette bulunalım.Sizde vidyolarınıza yazı eklerseniz bu hırsızların işini zorlaştırır hatta vazgeçirme noktasına getirir.Önlem önlemdir kısaca. Erkan sen canını sıkma kardeşim.Elimizden geleni yaparız evelallah.Sen özelden kanalın ismini bana bildir. şyt-*-sa [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
HIRSIZ YOUTUBE KANALLARI HAKKINDA UYARI...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt