PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Hisarlar Dik Toprak Mikseri ile Hisarlar Havalı Makina Kombine Ekim Makinası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 1035191" data-attributes="member: 21067"><p>Bayağı eski bi olay bu Yusuf Abi. Türkay da uzun süredir benzerlerini yapıyor. </p><p></p><p>Hisarlar ekim makinası üretmiyor. Dışarı ürettiriyor. Bir dik rotovatörü bir pnömatik ekim makinesine ara bağlantı aparatı ile monte etmek çok da zor bir şey değil. Adım gibi eminim sen tek başına rahatlıkla yaparsın Yusuf Abi. </p><p></p><p>Burda kaçırılan nokta, bu kombinasyonun ihtiyaç duyduğu güç ve ağırlık, (ki minimum 140 hp'dir, videodaki traktör o ekipmanı anca tarlaya götürür-getirir. Kapalı halde bile ön tekerler değdi değişmedi gidiyor) ihtiyacını karşılayacak traktör sayısı, Türkiye'de kullanılan traktörler %0,3-0,4'üdür anca. </p><p></p><p>AR-GE merkezi olan bi firmadan biraz daha fazlasını bekliyorum açıkçası.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 1035191, member: 21067"] Bayağı eski bi olay bu Yusuf Abi. Türkay da uzun süredir benzerlerini yapıyor. Hisarlar ekim makinası üretmiyor. Dışarı ürettiriyor. Bir dik rotovatörü bir pnömatik ekim makinesine ara bağlantı aparatı ile monte etmek çok da zor bir şey değil. Adım gibi eminim sen tek başına rahatlıkla yaparsın Yusuf Abi. Burda kaçırılan nokta, bu kombinasyonun ihtiyaç duyduğu güç ve ağırlık, (ki minimum 140 hp'dir, videodaki traktör o ekipmanı anca tarlaya götürür-getirir. Kapalı halde bile ön tekerler değdi değişmedi gidiyor) ihtiyacını karşılayacak traktör sayısı, Türkiye'de kullanılan traktörler %0,3-0,4'üdür anca. AR-GE merkezi olan bi firmadan biraz daha fazlasını bekliyorum açıkçası. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Hisarlar Dik Toprak Mikseri ile Hisarlar Havalı Makina Kombine Ekim Makinası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt