PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hızlı Dişlisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 322548" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: Hızlı Dişlisi</strong></p><p></p><p> kardeş doğru sürat dışlısinin en etkili olduğu traktör 165 dir bende de 3610 ford var bende otobanda yarıştım 236 lik motor olanıyla traktör rahat 65 km gidiyor arkasından binerek yaklaşmaya başladım ufaktan geldik yanyana adam bana bi baktı dedim aha şimdi bittik adam öldürecek beni neyse önüme dönüp kahkaha ata ata tam gaz gidiyordum aynadan adama baktım el kol yapıyo kafam attı deponun kapağını açtım döktüm 1 litre benzini ferrari gibi gidiyo du ah birde hava filtresini sokebilsedim tam olacaktı bi zaman sonra adam yarışı bıraktı basmıyodu traktörüne fordu da o gün baya hırpaladn en zor solladığım 165 ferguson du 240 255 hikaye 3600 solluyo onlar tekerleri 12.9 olanları sollar ama 14.9 olanlarla aynı gider tabi üstündeki traktörü yürütmeyi biliyosa bu arada enter ler de baya süratli gidiyor 55 km yapan var 240 i solladı koca enter ...sürat dışlısi fordlara da uygulansa güzel olurdu ek vites boşluğu varya ni 5 ci vites gibi ....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 322548, member: 19401"] [b]Ynt: Hızlı Dişlisi[/b] kardeş doğru sürat dışlısinin en etkili olduğu traktör 165 dir bende de 3610 ford var bende otobanda yarıştım 236 lik motor olanıyla traktör rahat 65 km gidiyor arkasından binerek yaklaşmaya başladım ufaktan geldik yanyana adam bana bi baktı dedim aha şimdi bittik adam öldürecek beni neyse önüme dönüp kahkaha ata ata tam gaz gidiyordum aynadan adama baktım el kol yapıyo kafam attı deponun kapağını açtım döktüm 1 litre benzini ferrari gibi gidiyo du ah birde hava filtresini sokebilsedim tam olacaktı bi zaman sonra adam yarışı bıraktı basmıyodu traktörüne fordu da o gün baya hırpaladn en zor solladığım 165 ferguson du 240 255 hikaye 3600 solluyo onlar tekerleri 12.9 olanları sollar ama 14.9 olanlarla aynı gider tabi üstündeki traktörü yürütmeyi biliyosa bu arada enter ler de baya süratli gidiyor 55 km yapan var 240 i solladı koca enter ...sürat dışlısi fordlara da uygulansa güzel olurdu ek vites boşluğu varya ni 5 ci vites gibi .... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Hızlı Dişlisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt