PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
holder ile yapraga humik asit uygulamasi nasil olur? ve leonardit??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 873788" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: holder ile yapraga humik asit uygulamasi nasil olur? ve leonardit??</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Doğan çok güzel bilgiler vermişsin ama şu cümle imkansızdan öte komik. </p><p></p><p>'Fayda'dan kasıt nedir mesela? </p><p></p><p>Su tutma kapasitesi mi, organik madde mi, element mi, iz element mi, geçirgenlik mi, tuzluluk mu? ph mı?</p><p></p><p>Hangi açıdan daha faydalı yani. Sadece 'verime faydalı' dersen olmaz, çünkü verimi yukarıdakilerin tamamı meydana getiriyor. </p><p></p><p>Ayrıca bu 6 ton hayvan gübresi hangi hayvanın gübresi?</p><p></p><p>Koyun ile sığır gübresi arasında 2 kat muhteva farkı var. Güvercin ile at gübresi arasında 7 kat. </p><p></p><p>Hepsini geçtim. Dekara 6 ton hayvan gübresinin, en az 5 yıl etkisi devam ediyor toprakta. 1 litre Hümik Asit bunu yapabilir mi?</p><p></p><p>6 ton fermante (yanmış) koyun gübresinde ortalama 120 kg saf azot bulunur. 120 kg saf azotu 1 litre Hümik Asit ' in neresine sığdırabiliyor o avrupalı araştırmacılar?</p><p></p><p>Denedim. Dekara 6 değil 4 ton koyun gübresi attığım bir araziden, başka (taban, üst yada yaprak) hiçbir gübre/madde kullanmadan dekara 550 kg buğday aldım. </p><p></p><p>1 litre Hümik Asit bunu yapabilir mi?</p><p></p><p></p><p>****</p><p></p><p></p><p>Senden alıntıladığım cümle, bu işin ticaretini yapanların ağız pelesenklerinden biri. Başka da birşey değil. </p><p></p><p>Aldanma, alet olma.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 873788, member: 21067"] [b]Ynt: holder ile yapraga humik asit uygulamasi nasil olur? ve leonardit??[/b] Doğan çok güzel bilgiler vermişsin ama şu cümle imkansızdan öte komik. 'Fayda'dan kasıt nedir mesela? Su tutma kapasitesi mi, organik madde mi, element mi, iz element mi, geçirgenlik mi, tuzluluk mu? ph mı? Hangi açıdan daha faydalı yani. Sadece 'verime faydalı' dersen olmaz, çünkü verimi yukarıdakilerin tamamı meydana getiriyor. Ayrıca bu 6 ton hayvan gübresi hangi hayvanın gübresi? Koyun ile sığır gübresi arasında 2 kat muhteva farkı var. Güvercin ile at gübresi arasında 7 kat. Hepsini geçtim. Dekara 6 ton hayvan gübresinin, en az 5 yıl etkisi devam ediyor toprakta. 1 litre Hümik Asit bunu yapabilir mi? 6 ton fermante (yanmış) koyun gübresinde ortalama 120 kg saf azot bulunur. 120 kg saf azotu 1 litre Hümik Asit ' in neresine sığdırabiliyor o avrupalı araştırmacılar? Denedim. Dekara 6 değil 4 ton koyun gübresi attığım bir araziden, başka (taban, üst yada yaprak) hiçbir gübre/madde kullanmadan dekara 550 kg buğday aldım. 1 litre Hümik Asit bunu yapabilir mi? **** Senden alıntıladığım cümle, bu işin ticaretini yapanların ağız pelesenklerinden biri. Başka da birşey değil. Aldanma, alet olma. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
holder ile yapraga humik asit uygulamasi nasil olur? ve leonardit??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt