PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Holder
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gökoğlu" data-source="post: 241371" data-attributes="member: 996"><p><strong>Ynt: Holder</strong></p><p></p><p>daha dün bir tane holder aldım, karaoğlu ile öntar arasında biraz düşünmek zorunda kaldım. karşılaştırmalarımızın sonunda öntar ağır bastı ve 800 lt. plastik gövdeli pistonlu öntar aldım. daha öncede markasını bilmediğim bir makina var ama en az 20 senelik laçkalaşsada halende kullanıyoruz,</p><p></p><p> karşılaştırmalarım şöyleydi,,</p><p> </p><p> karaoğlu 800 lt <span style="color: red">fiber kasa </span> öntar 800 lt <span style="color: red">plastik kasa</span></p><p> pompa basınçı 50 bar pompa basıncı 50 bar</p><p> <span style="color: red">pompa debisi 75 lt </span> <span style="color: red">pompa debisi 115 lt</span></p><p> pompası hava tüplü hava tüpsüz direk</p><p> memeleri demir memeleri demir</p><p> basınç ayar yeri döküm basınç ayar döküm</p><p> pistonlu pistonlu</p><p> şasisi fena değil şasi borusu fena değil</p><p> <span style="color: red">fiyatı: 4200 tl</span> <span style="color: red">fiyatı: 3000 tl</span></p><p></p><p></p><p> </p><p> aslında parlayan holder makinası çok hoşuma gitti ama 5200 tl deyince satıcısı bir anda hoşlanmadığımı anlayıverdim..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gökoğlu, post: 241371, member: 996"] [b]Ynt: Holder[/b] daha dün bir tane holder aldım, karaoğlu ile öntar arasında biraz düşünmek zorunda kaldım. karşılaştırmalarımızın sonunda öntar ağır bastı ve 800 lt. plastik gövdeli pistonlu öntar aldım. daha öncede markasını bilmediğim bir makina var ama en az 20 senelik laçkalaşsada halende kullanıyoruz, karşılaştırmalarım şöyleydi,, karaoğlu 800 lt [color=red]fiber kasa [/color] öntar 800 lt [color=red]plastik kasa[/color] pompa basınçı 50 bar pompa basıncı 50 bar [color=red]pompa debisi 75 lt [/color] [color=red]pompa debisi 115 lt[/color] pompası hava tüplü hava tüpsüz direk memeleri demir memeleri demir basınç ayar yeri döküm basınç ayar döküm pistonlu pistonlu şasisi fena değil şasi borusu fena değil [color=red]fiyatı: 4200 tl[/color] [color=red]fiyatı: 3000 tl[/color] aslında parlayan holder makinası çok hoşuma gitti ama 5200 tl deyince satıcısı bir anda hoşlanmadığımı anlayıverdim.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Holder
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt