PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Holdere bidonluk yaptım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatihcastle" data-source="post: 950256" data-attributes="member: 5956"><p><strong>Ynt: Holdere bidonluk yaptım</strong></p><p></p><p></p><p>Oraya bende düşündüm ama kollarda yaylar varya darbe emici 10 kg yükle iniyor asagi 2 tarafin yük dengesi esit olmayacagindan büyük sorun olacakti 3 kez etrafinda döndüm makinenin en iyi burasi dedim</p><p></p><p>Gecensene 2 sag kapida 2 sol kapida 1 tanede sol kelebegin orada tasidim kabinde emanet olan benmisim gibi hissettim[emoji4] [emoji2] [emoji2] [emoji2] </p><p></p><p>Simdi anladim oraya bi lama atsam kurtarir heralde demirler ince olmuz bugun anladim</p><p></p><p>Sagolasin</p><p></p><p>Bugunkü kullanimimda bende aynisini düsündüm aralari acik olmus boş bi ilaç bidonu düşmüş eve getirip yakacaktim dogaya zarar verdik bilmeden</p><p></p><p>Depoda sagli sollu 2 kelepceyi sökünce 10cm yukari kalkiyor kaynak yaparken araya da tahta soktum hicbi sorun olmadi rahat rahat kaynattim</p><p></p><p>Eyvallah ercan zaten icatlar zorluktan doğarmış bugün bu deponun ekmegini yedim valla herkesin yapmasi lazim cok rahat oluyor tasimasi doldumasi </p><p></p><p>Bi ara fotograf cekiyordun zati yakinda bi uzel tasarim görürsem hiiiçcç sasirmam[emoji6] [emoji6] saka biyana sende yap cok kullanisli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatihcastle, post: 950256, member: 5956"] [b]Ynt: Holdere bidonluk yaptım[/b] Oraya bende düşündüm ama kollarda yaylar varya darbe emici 10 kg yükle iniyor asagi 2 tarafin yük dengesi esit olmayacagindan büyük sorun olacakti 3 kez etrafinda döndüm makinenin en iyi burasi dedim Gecensene 2 sag kapida 2 sol kapida 1 tanede sol kelebegin orada tasidim kabinde emanet olan benmisim gibi hissettim[emoji4] [emoji2] [emoji2] [emoji2] Simdi anladim oraya bi lama atsam kurtarir heralde demirler ince olmuz bugun anladim Sagolasin Bugunkü kullanimimda bende aynisini düsündüm aralari acik olmus boş bi ilaç bidonu düşmüş eve getirip yakacaktim dogaya zarar verdik bilmeden Depoda sagli sollu 2 kelepceyi sökünce 10cm yukari kalkiyor kaynak yaparken araya da tahta soktum hicbi sorun olmadi rahat rahat kaynattim Eyvallah ercan zaten icatlar zorluktan doğarmış bugün bu deponun ekmegini yedim valla herkesin yapmasi lazim cok rahat oluyor tasimasi doldumasi Bi ara fotograf cekiyordun zati yakinda bi uzel tasarim görürsem hiiiçcç sasirmam[emoji6] [emoji6] saka biyana sende yap cok kullanisli [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Holdere bidonluk yaptım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt