PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Hollanda'nın tarımsal ihracatı 116 milyar doları aşarak rekor kırdı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1389698" data-attributes="member: 59451"><p>Madem çok güncel rakam mereklısısın İrfan Donat ın yazısında neden Hollandanın güncel ithalat rakamını yazmadığını kendisine sormuyorsun, sorgulamayı bildiğini görüyorum benim yazdığım geçmiş verileri sorguluyorsun, günceli neden yazmadıklarını sorgulamıyorsun değilmi?, İşte hatanız burada, o yazar güncel ithalatı vede tarımsal üretimi yazmadığında oluşturmaya çalıştığı algıya körü körüne düz mantık yürüterek fikir sahibi olmayı biliyorsunuz, ama ben sana diyim güncel rakamları sen sorgulamadıktan sonra onlar yazıp algı oluşturmaya vede polemik yapmaya devam eder, burada ancak benim yazdıklarımı sorgulamayı bilmeyin, gidin neden güncel rakamlarala adam gibi bir yazı yazmıyorlar o kişilere bi sorgulayın bakalım, gerçeği yazsınlar analiz etsinler görün ondan sonra yazımı alıntı yapın.Üstelik yazımda en altta link verdim İzmir ticaret borsasının araştırmasını, limke tıklayıp okumak zahmetine katlanmayacaksan düz mantıkla bu konulara yorum yapman yanlış.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1389698, member: 59451"] Madem çok güncel rakam mereklısısın İrfan Donat ın yazısında neden Hollandanın güncel ithalat rakamını yazmadığını kendisine sormuyorsun, sorgulamayı bildiğini görüyorum benim yazdığım geçmiş verileri sorguluyorsun, günceli neden yazmadıklarını sorgulamıyorsun değilmi?, İşte hatanız burada, o yazar güncel ithalatı vede tarımsal üretimi yazmadığında oluşturmaya çalıştığı algıya körü körüne düz mantık yürüterek fikir sahibi olmayı biliyorsunuz, ama ben sana diyim güncel rakamları sen sorgulamadıktan sonra onlar yazıp algı oluşturmaya vede polemik yapmaya devam eder, burada ancak benim yazdıklarımı sorgulamayı bilmeyin, gidin neden güncel rakamlarala adam gibi bir yazı yazmıyorlar o kişilere bi sorgulayın bakalım, gerçeği yazsınlar analiz etsinler görün ondan sonra yazımı alıntı yapın.Üstelik yazımda en altta link verdim İzmir ticaret borsasının araştırmasını, limke tıklayıp okumak zahmetine katlanmayacaksan düz mantıkla bu konulara yorum yapman yanlış. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Hollanda'nın tarımsal ihracatı 116 milyar doları aşarak rekor kırdı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt