PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
(Holstein)Fizibilite Tecrübeli Arkadaşlar??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="@WoLf@" data-source="post: 925470" data-attributes="member: 4915"><p><strong>Ynt: (Holstein)Fizibilite Tecrübeli Arkadaşlar??</strong></p><p></p><p>Öncelikle merhaba arkadaşlar. Burada daha bilgili kişiler bulunabilir ama ben bu işe girdiğimde yani 5 sene önce hiçbirşey bilmiyordum. Sadece bir adet köpeğim vardı inekler hakkında hiçbir bilgim yoktu.CD-İnternet gibi araçları kullanarak bakımlarını elımden geldıgı kadar sağlamaya calıstım Şuanda 20 sağmal ve düve olarak 30 baş holsteın hayvanım var. Bu işe hep kar olarak bakılması bence cok yanlıs hıcbır zaman su karı ederım sukadar para alırım dıye hesaplamayacaksın cunkı allah gostermesın hesapta olmayan bır terslık bır hastalık ısı cok zor duruma surukleyebılıyor ben bunu ogrendım bu 1.cısı. 2. olarak holsteın cınsı cok degısık bır cıns tamam verımıne dıyecegım yok ama cok bakım ıstıyor ve cok narın. Bence ıyı arastırma ve ıtınalı bakım yapılırsa her turlu verım alınır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="@WoLf@, post: 925470, member: 4915"] [b]Ynt: (Holstein)Fizibilite Tecrübeli Arkadaşlar??[/b] Öncelikle merhaba arkadaşlar. Burada daha bilgili kişiler bulunabilir ama ben bu işe girdiğimde yani 5 sene önce hiçbirşey bilmiyordum. Sadece bir adet köpeğim vardı inekler hakkında hiçbir bilgim yoktu.CD-İnternet gibi araçları kullanarak bakımlarını elımden geldıgı kadar sağlamaya calıstım Şuanda 20 sağmal ve düve olarak 30 baş holsteın hayvanım var. Bu işe hep kar olarak bakılması bence cok yanlıs hıcbır zaman su karı ederım sukadar para alırım dıye hesaplamayacaksın cunkı allah gostermesın hesapta olmayan bır terslık bır hastalık ısı cok zor duruma surukleyebılıyor ben bunu ogrendım bu 1.cısı. 2. olarak holsteın cınsı cok degısık bır cıns tamam verımıne dıyecegım yok ama cok bakım ıstıyor ve cok narın. Bence ıyı arastırma ve ıtınalı bakım yapılırsa her turlu verım alınır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
(Holstein)Fizibilite Tecrübeli Arkadaşlar??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt