PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HSX
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 738802" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: HSX</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>ya kardeş o konular burada çok tartışıldı ben son noktayı koydum artık traktörde yerli almak yok ne zaman adam olurda adm gibi mal üretirler belki ...isteyen istediğin alır ben bir kere halt ettim gittim aldım artık yeter bereket versinki bayiyi dinlemişde ikinci el almışım.....çok param gitmedi çok şükür....diğer tarım araçlarınında çoğu var zaten gerek yok...</p><p>birde şu varki biz tarımdan ne kazanıyozki gidip yerliye 110 bin tl para dökelim yazık günah ev alırım arsa alırım daha iyi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 738802, member: 28829"] [b]Ynt: HSX[/b] ya kardeş o konular burada çok tartışıldı ben son noktayı koydum artık traktörde yerli almak yok ne zaman adam olurda adm gibi mal üretirler belki ...isteyen istediğin alır ben bir kere halt ettim gittim aldım artık yeter bereket versinki bayiyi dinlemişde ikinci el almışım.....çok param gitmedi çok şükür....diğer tarım araçlarınında çoğu var zaten gerek yok... birde şu varki biz tarımdan ne kazanıyozki gidip yerliye 110 bin tl para dökelim yazık günah ev alırım arsa alırım daha iyi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
HSX
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt