PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Hububat Ekim Makineleri Üzerine (genel değerlendirme)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yeniçiftçi" data-source="post: 1175596" data-attributes="member: 11395"><p>benim şöyle bir sorunum var yeri aysan dediğimiz ekipman ile inceltiyorum ekim sırasında traktörün lastikleri bir miktar 4 parmak gibi batıyor böyle olunca da tekerlek izlerine gelen ayaklar havada kalıyor onlar da batsın diye salıyorum bu sefer ortadaki ayaklar haddinden fazla derine atıyor tohumu bırakıyor ayakların önünde tekrar tesfiye yapacak bi şey olsa iyi olacak daha bir sürü sorunum varda onlar mibzerimin 30 yaşında olmasından kaynaklı yalnız bağımsız baskı tekeri bence çok iyi bir şey youtube den sürekli izliyorum yabancılarda ki mibzerleri onlarda olmazsa olmazlardan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yeniçiftçi, post: 1175596, member: 11395"] benim şöyle bir sorunum var yeri aysan dediğimiz ekipman ile inceltiyorum ekim sırasında traktörün lastikleri bir miktar 4 parmak gibi batıyor böyle olunca da tekerlek izlerine gelen ayaklar havada kalıyor onlar da batsın diye salıyorum bu sefer ortadaki ayaklar haddinden fazla derine atıyor tohumu bırakıyor ayakların önünde tekrar tesfiye yapacak bi şey olsa iyi olacak daha bir sürü sorunum varda onlar mibzerimin 30 yaşında olmasından kaynaklı yalnız bağımsız baskı tekeri bence çok iyi bir şey youtube den sürekli izliyorum yabancılarda ki mibzerleri onlarda olmazsa olmazlardan [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Hububat Ekim Makineleri Üzerine (genel değerlendirme)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt