PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
hububat ve bakliyat alımı yapan tüccarların kantarlarına güveniyormusunuz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 397198" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: hububat ve bakliyat alımı yapan tüccarların kantarlarına güveniyormusunuz?</strong></p><p></p><p>konu kantarların güvenirliliği tmo ve borsa hilenin olmayacagı kanısındayım.olmaz degil olur ama sistemli olur.ama tüccarlardaki yani kendi kantarlaarında bugun bir ilçede 5 tüccar varsa 5 inin kendi kantarı var 3-5 tane alım yapmayanlaarın kantarı var.</p><p> AIL KONU ŞU ORTALAM 4 TON BİR REMORKTA %5 VE ÜSTÜ HATA VEYA HIRSIZLIK ARTIK SİZLER NE DERSENİZ DEYİN.BEN 2 YILDIR BU KONU ÜZERİNDE ARAŞTIRIYORUM VEYA TAKİP EDİYORUM KENDİ YÖREMDEKİ.ART NİYETLİLERİ .</p><p></p><p> İŞTE BİR ÖRNEK 20 DEKAR BİR ARAZİN BİÇİLİYOR HARMANDAN KENDİN YÜKLÜYORSUN BİLİYORSUN YÜKLEME ŞEKLİNİ 3980 KĞ GELİYOR.AYNI YÜK DENETİM SIRASINDA 4300 VE 4700 ÇIKIYOR. </p><p>BAŞKA BİR OYUN NOHUT YÜKLÜYORSUN BASA BASA DOLDURUYORSUN HERKES BİLİR REMORKUNUN YÜKÜNÜ GELECEGİ AGIRLIGI YAKLAŞIK OLARAK SEN GÖTÜRÜYORSUN 4620 KĞ GELİYOR.DAHA FAAZLA YÜK ATIYORSUN ARDAN ZAMAN GEÇİYOR GÖYTÜRÜYORSUN AYNI KANTARA 4620 KĞ GELİYOR.</p><p> adam sormazmı harmanda elimin küregimin kantarı mı var ölçüsü mü var.adam traktörün çekişinden tekerlerin havasından bilmez mi yükün azlıgını çoklugunu.</p><p> BAL GİBİ HIRSIZLIK VAR ........</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 397198, member: 988"] [b]Ynt: hububat ve bakliyat alımı yapan tüccarların kantarlarına güveniyormusunuz?[/b] konu kantarların güvenirliliği tmo ve borsa hilenin olmayacagı kanısındayım.olmaz degil olur ama sistemli olur.ama tüccarlardaki yani kendi kantarlaarında bugun bir ilçede 5 tüccar varsa 5 inin kendi kantarı var 3-5 tane alım yapmayanlaarın kantarı var. AIL KONU ŞU ORTALAM 4 TON BİR REMORKTA %5 VE ÜSTÜ HATA VEYA HIRSIZLIK ARTIK SİZLER NE DERSENİZ DEYİN.BEN 2 YILDIR BU KONU ÜZERİNDE ARAŞTIRIYORUM VEYA TAKİP EDİYORUM KENDİ YÖREMDEKİ.ART NİYETLİLERİ . İŞTE BİR ÖRNEK 20 DEKAR BİR ARAZİN BİÇİLİYOR HARMANDAN KENDİN YÜKLÜYORSUN BİLİYORSUN YÜKLEME ŞEKLİNİ 3980 KĞ GELİYOR.AYNI YÜK DENETİM SIRASINDA 4300 VE 4700 ÇIKIYOR. BAŞKA BİR OYUN NOHUT YÜKLÜYORSUN BASA BASA DOLDURUYORSUN HERKES BİLİR REMORKUNUN YÜKÜNÜ GELECEGİ AGIRLIGI YAKLAŞIK OLARAK SEN GÖTÜRÜYORSUN 4620 KĞ GELİYOR.DAHA FAAZLA YÜK ATIYORSUN ARDAN ZAMAN GEÇİYOR GÖYTÜRÜYORSUN AYNI KANTARA 4620 KĞ GELİYOR. adam sormazmı harmanda elimin küregimin kantarı mı var ölçüsü mü var.adam traktörün çekişinden tekerlerin havasından bilmez mi yükün azlıgını çoklugunu. BAL GİBİ HIRSIZLIK VAR ........ [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
hububat ve bakliyat alımı yapan tüccarların kantarlarına güveniyormusunuz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt