PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Hububat Verimleri.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ömer sağlam" data-source="post: 712775" data-attributes="member: 46629"><p><strong>Ynt: Hububat Verimleri.</strong></p><p></p><p>arkadaslar benım memleketım osmanıy ebahce burada herkes kasım ayının 15 ınde sonra ekım yapmaya baslıyor ama havalar o kadar sıcak gıdıyor kı ekınler hıc durmadan buyuyor buda mart nısan aylarında hav soguk gıdınce ekınler basag akalkmıs olunca soguk vuruyor bunun ıcın en ıyısı aralık ayının 15 den sonra ekılmelı ve ekınler nısan baslarınadkı soguktan etkılenmemmelı ben ıkı yıldır mısırı gec bıctıgımden ocak ayının ılk haftası ekıyorum gıden yıl donume 600 kg aldım bu yılda okadar beklıyorum herkese bereketlı urunler olsun dıyorum bırde sunu soyleyım bızım zıratcılarımız bana hıc soylemedı bazı ılacların ekınlerın basaga kalktıgı zaman sıkılmaması gerektıgını sıkıldıgı zaman ekınlerın gozelerını yaktıgını ve verım dustugunu ıklım degısıyor arkadaslar ona gore onceden kasımda ekıyorsan sımdı aralıkta ek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömer sağlam, post: 712775, member: 46629"] [b]Ynt: Hububat Verimleri.[/b] arkadaslar benım memleketım osmanıy ebahce burada herkes kasım ayının 15 ınde sonra ekım yapmaya baslıyor ama havalar o kadar sıcak gıdıyor kı ekınler hıc durmadan buyuyor buda mart nısan aylarında hav soguk gıdınce ekınler basag akalkmıs olunca soguk vuruyor bunun ıcın en ıyısı aralık ayının 15 den sonra ekılmelı ve ekınler nısan baslarınadkı soguktan etkılenmemmelı ben ıkı yıldır mısırı gec bıctıgımden ocak ayının ılk haftası ekıyorum gıden yıl donume 600 kg aldım bu yılda okadar beklıyorum herkese bereketlı urunler olsun dıyorum bırde sunu soyleyım bızım zıratcılarımız bana hıc soylemedı bazı ılacların ekınlerın basaga kalktıgı zaman sıkılmaması gerektıgını sıkıldıgı zaman ekınlerın gozelerını yaktıgını ve verım dustugunu ıklım degısıyor arkadaslar ona gore onceden kasımda ekıyorsan sımdı aralıkta ek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Hububat Verimleri.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt