PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Hububatta Tek Diskli mi Baltalı mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 1206046" data-attributes="member: 426"><p>Sizdeki eski olduğu için olabilir mi acaba bu sorunlar ? Yenilerde bunu pek duymadım 24 lü 3 metrelik balta ayak aldım dekar ölçerli gübre tohum kısmı karıştırıcılı Tekerler 6.50-16</p><p></p><p></p><p>Sizdeki mibzer reno tekerli olanlardan mı kayma Fln demişsiniz de? </p><p></p><p></p><p></p><p>Senin de diskli tecrübelerini bekliyoruz Akay </p><p></p><p></p><p></p><p>Abi ekipman eskidir bakımsızdır Yer iyi hazırlanmamıştır derinlik ayarı kontrollü yapılmamıştır sonuçta tekerin batma payı hesaba katılıp ona göre derinlik ayarı verilmeli </p><p></p><p>Ekici ayakların iklimsel uyumundan ziyade genel geçer diskli isteği kanısı var bunu kırmak için tek disk çift disk baskı ayakları vs derken çeşitleniyor firmalar hitap yelpazesini geniş tutmak adına çeşit olayını bu şekil gerçekleştirmesi gerekiyor...</p><p>Balta ayak kuruya da tava da ekebiliyor kullananlardan bunu görüyoruz 2 sene önce yeni tip güngör diskli alan bir üyemiz vardı hiç memnun kalmadı direk baltalı ile değiştirdi arazi kıraç yarı kıraç tarzda nevsehir de idi gel gelelim Eskişehir’de diskli yeni tip alıp memnun kalmayanda var Yani göreceli değişken bir durum var birde Ekipmanın kullanımını da iyi bilmemiz gerekli yoksa ordan bile hataları Ekim’ler gerçekleşebiliyor </p><p></p><p></p><p></p><p>Az ekip kendimi kandırmaktansa az ekip öz ekeyim her ekim işimi görsün diye balta ayağa geçiyorum ufaktan kardeşim ilerleyen süreçte 5-10 içinde yeşiller çekilirler giderek azalacak düşüncesindeyim açıkcası </p><p></p><p></p><p></p><p>Ustad düz iyi hazırlanmış temiz araziye ekimin fotosu var bak yukarıda ekerken diskler yaklaşıyor mu baksana sıra aralarına sanki deneme tarlası ekiyoruz [emoji3][emoji3]</p><p></p><p></p><p></p><p>Sen niye üzerine alınıyorsun ? Bir memnun sen mi varsın yani koskoca sitede balıklama dalıyorsun anlamadım adın mı yazılı genel geçer konuşuyoruz burada Senin ektiklerin memnun diye bende memnun rolüne mi gireyim </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Beni her konuda zorluyor Tohum gübre dengesizliği ve sıra aralarının dengesizliği eğim yok taş yok anız artığı yok ve güzel hazırlanmış yer olmasına rağmen 2014 modelin bize yaptığına bak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 1206046, member: 426"] Sizdeki eski olduğu için olabilir mi acaba bu sorunlar ? Yenilerde bunu pek duymadım 24 lü 3 metrelik balta ayak aldım dekar ölçerli gübre tohum kısmı karıştırıcılı Tekerler 6.50-16 Sizdeki mibzer reno tekerli olanlardan mı kayma Fln demişsiniz de? Senin de diskli tecrübelerini bekliyoruz Akay Abi ekipman eskidir bakımsızdır Yer iyi hazırlanmamıştır derinlik ayarı kontrollü yapılmamıştır sonuçta tekerin batma payı hesaba katılıp ona göre derinlik ayarı verilmeli Ekici ayakların iklimsel uyumundan ziyade genel geçer diskli isteği kanısı var bunu kırmak için tek disk çift disk baskı ayakları vs derken çeşitleniyor firmalar hitap yelpazesini geniş tutmak adına çeşit olayını bu şekil gerçekleştirmesi gerekiyor... Balta ayak kuruya da tava da ekebiliyor kullananlardan bunu görüyoruz 2 sene önce yeni tip güngör diskli alan bir üyemiz vardı hiç memnun kalmadı direk baltalı ile değiştirdi arazi kıraç yarı kıraç tarzda nevsehir de idi gel gelelim Eskişehir’de diskli yeni tip alıp memnun kalmayanda var Yani göreceli değişken bir durum var birde Ekipmanın kullanımını da iyi bilmemiz gerekli yoksa ordan bile hataları Ekim’ler gerçekleşebiliyor Az ekip kendimi kandırmaktansa az ekip öz ekeyim her ekim işimi görsün diye balta ayağa geçiyorum ufaktan kardeşim ilerleyen süreçte 5-10 içinde yeşiller çekilirler giderek azalacak düşüncesindeyim açıkcası Ustad düz iyi hazırlanmış temiz araziye ekimin fotosu var bak yukarıda ekerken diskler yaklaşıyor mu baksana sıra aralarına sanki deneme tarlası ekiyoruz [emoji3][emoji3] Sen niye üzerine alınıyorsun ? Bir memnun sen mi varsın yani koskoca sitede balıklama dalıyorsun anlamadım adın mı yazılı genel geçer konuşuyoruz burada Senin ektiklerin memnun diye bende memnun rolüne mi gireyim Beni her konuda zorluyor Tohum gübre dengesizliği ve sıra aralarının dengesizliği eğim yok taş yok anız artığı yok ve güzel hazırlanmış yer olmasına rağmen 2014 modelin bize yaptığına bak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Hububatta Tek Diskli mi Baltalı mı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt