PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Hububatta Tek Diskli mi Baltalı mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 1206218" data-attributes="member: 8099"><p>Üc yıldır balta ayaklı Universal hububat mibzeri ile ekim yapıyoruz, toprak hazırlığı; geleneksel yöntemin altında, nadasta sonra ekimden önce bir kat kazayağı+tapan kombinasyonu ile işlemek, az slaj lık mısır ekiyorum, onunda yerlerini kutuda tek kat x tipi diskharrow çekip hazırlıyorum ve sonra ekim, yazlık yulaf yerlerini, Macar fiğ yerlerini yine tek kat diskharrow çekerek hazırlayıp ekiyorum, bunların videoları nette mevcut, baltalı üç sıra dizilmiş olduğu için diskli mibzerler kadar toplamıyor, diskliler iki sıradır, bizdeki diskleri ve açılarını belgesel kuşağında ki gördüğünüz mibzer diskleri ile aynı kefeye koymayin lütfen, çok yol katetmek lazım.</p><p>Biz insanlara doğru yu anlatmaya çalıştıkça yanlış anlaşılıyoruz, aslında ser verip sır vermemek lazım da, yapımızda öyle bişey yok, herkes istediğini alsın, bana ne faydası olur, nede zararı, ama ülke tarımına ciddi zararı olur orası kesin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 1206218, member: 8099"] Üc yıldır balta ayaklı Universal hububat mibzeri ile ekim yapıyoruz, toprak hazırlığı; geleneksel yöntemin altında, nadasta sonra ekimden önce bir kat kazayağı+tapan kombinasyonu ile işlemek, az slaj lık mısır ekiyorum, onunda yerlerini kutuda tek kat x tipi diskharrow çekip hazırlıyorum ve sonra ekim, yazlık yulaf yerlerini, Macar fiğ yerlerini yine tek kat diskharrow çekerek hazırlayıp ekiyorum, bunların videoları nette mevcut, baltalı üç sıra dizilmiş olduğu için diskli mibzerler kadar toplamıyor, diskliler iki sıradır, bizdeki diskleri ve açılarını belgesel kuşağında ki gördüğünüz mibzer diskleri ile aynı kefeye koymayin lütfen, çok yol katetmek lazım. Biz insanlara doğru yu anlatmaya çalıştıkça yanlış anlaşılıyoruz, aslında ser verip sır vermemek lazım da, yapımızda öyle bişey yok, herkes istediğini alsın, bana ne faydası olur, nede zararı, ama ülke tarımına ciddi zararı olur orası kesin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Hububatta Tek Diskli mi Baltalı mı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt