PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
hukukcu arkadaşlar yardım edersınız sevınırım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Azapbey" data-source="post: 607531" data-attributes="member: 41833"><p><strong>Ynt: hukukcu arkadaşlar yardım edersınız sevınırım</strong></p><p></p><p>yapmam gereken tüketici hakem heyeti bu davaya bakmaz yanlış hatırlamıyorsun 2012 senesi 3,5 tl kadar bakıyor bunu tüketici mahkemesine tüketici yoksa ticaret ticaret yoksa asliye hukuk mahkemesine ayıplı mal diyerekten bir dilekçe iye açabilirsin daha sonra mahkeme bir bilirkişi tayin eder bilirkişi raporu önemlidir servis yatıklarında tüketici hatası felan derler mah onun için servis kayıtlarıyla uğraşma bilirikişi ve mahkeme çözer ondan sonra ya arabayı değiştirirler sıfırı ile yada sorunu çözerler bunun kesinleşme süresi 1 yıl temyiz süresi 1 yıl sürer en az 2 yıl uğraşırsın ve cebindende avukat tutmazsan 900 ile 1000 lira gibi bir masraf çıkar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Azapbey, post: 607531, member: 41833"] [b]Ynt: hukukcu arkadaşlar yardım edersınız sevınırım[/b] yapmam gereken tüketici hakem heyeti bu davaya bakmaz yanlış hatırlamıyorsun 2012 senesi 3,5 tl kadar bakıyor bunu tüketici mahkemesine tüketici yoksa ticaret ticaret yoksa asliye hukuk mahkemesine ayıplı mal diyerekten bir dilekçe iye açabilirsin daha sonra mahkeme bir bilirkişi tayin eder bilirkişi raporu önemlidir servis yatıklarında tüketici hatası felan derler mah onun için servis kayıtlarıyla uğraşma bilirikişi ve mahkeme çözer ondan sonra ya arabayı değiştirirler sıfırı ile yada sorunu çözerler bunun kesinleşme süresi 1 yıl temyiz süresi 1 yıl sürer en az 2 yıl uğraşırsın ve cebindende avukat tutmazsan 900 ile 1000 lira gibi bir masraf çıkar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
hukukcu arkadaşlar yardım edersınız sevınırım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt