PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Hükümetten köyüne geri dönene 300 koyun+maaş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1196841" data-attributes="member: 25443"><p>İlhan bir çok şey ozellesirken günümüzde bizim işler devletlesiyor</p><p>Bilmiyorum hibe destek derken birde maas cikti bilmiyorum ne kadar olacak</p><p>Sen isin icindesin bilirsin koyunu koyunculugu</p><p>Biz parasiz pulsuz kar zarar yaptik yillarca sirf içimizdeki heves ve umut ile </p><p>Anlatmistimya babamı 73 yaşında su an hala 100 civari koyun bakiyor tek basina</p><p>Gecen gun hastalandi gittik hastsneye kalp kapakciginda sıkıntı var dedi kalp dotoru yatirdi acilde serum ilac verdi</p><p>Sonra eve geldik ikindiden sonra baktim bizimki koyunlarin başında iyiyim ben diyor</p><p>Arkadaşları birak yapsin diyor koyunlardan ayri kalirsa ölür zaten diyorlar </p><p>Koyunculuk böyle yasam sekli bizde</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1196841, member: 25443"] İlhan bir çok şey ozellesirken günümüzde bizim işler devletlesiyor Bilmiyorum hibe destek derken birde maas cikti bilmiyorum ne kadar olacak Sen isin icindesin bilirsin koyunu koyunculugu Biz parasiz pulsuz kar zarar yaptik yillarca sirf içimizdeki heves ve umut ile Anlatmistimya babamı 73 yaşında su an hala 100 civari koyun bakiyor tek basina Gecen gun hastalandi gittik hastsneye kalp kapakciginda sıkıntı var dedi kalp dotoru yatirdi acilde serum ilac verdi Sonra eve geldik ikindiden sonra baktim bizimki koyunlarin başında iyiyim ben diyor Arkadaşları birak yapsin diyor koyunlardan ayri kalirsa ölür zaten diyorlar Koyunculuk böyle yasam sekli bizde [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Hükümetten köyüne geri dönene 300 koyun+maaş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt