PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Hümik Asit kullanımı nasıl en verimli ? Topraktan ? Tohumdan ? Yapraktan ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 948654" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: Hümik Asit kullanımı nasıl en verimli ? Topraktan ? Tohumdan ? Yapraktan ?</strong></p><p></p><p>Kardeşim milli düşünmemiz lazım. Geçen bizim okuldaki Tarım Fakültesi hocalarıyla toplantıdaydım. Laf döndü dolaştı kusura bakmaylım ama cahilliğimize geldi. Elin avrupalısı amerikalısı bunları yıllardan beridir kullanıyor. Biz niye geri kalalım. Ve faydalarını görüyorlar biz hala yerimizde sayalım yada karalama çalışmaları yapalım. Bu iş bir ortaklık işi malı üreten malı satmak zorunda. Piyasada iyi iş yapan çok az firma var. Biz çiftçi taifesi olarak iyi mal kullanmak zorundayız. Aksi halde zarar görüyoruz. Nasip olursa inşallah herkese faydalı olmayı istiyorum. Madem bu sitede bizler aileyiz o zaman karşılıklı olarak birbirimize yardımcı olacaz. Her zaman elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacam. Hatta sıradaki çalışmam toprağa ve bitkiye özel humik asit ve fulvik asit çıkarmak. Bakalım inşallah onda da başarılı olurum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 948654, member: 919"] [b]Ynt: Hümik Asit kullanımı nasıl en verimli ? Topraktan ? Tohumdan ? Yapraktan ?[/b] Kardeşim milli düşünmemiz lazım. Geçen bizim okuldaki Tarım Fakültesi hocalarıyla toplantıdaydım. Laf döndü dolaştı kusura bakmaylım ama cahilliğimize geldi. Elin avrupalısı amerikalısı bunları yıllardan beridir kullanıyor. Biz niye geri kalalım. Ve faydalarını görüyorlar biz hala yerimizde sayalım yada karalama çalışmaları yapalım. Bu iş bir ortaklık işi malı üreten malı satmak zorunda. Piyasada iyi iş yapan çok az firma var. Biz çiftçi taifesi olarak iyi mal kullanmak zorundayız. Aksi halde zarar görüyoruz. Nasip olursa inşallah herkese faydalı olmayı istiyorum. Madem bu sitede bizler aileyiz o zaman karşılıklı olarak birbirimize yardımcı olacaz. Her zaman elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacam. Hatta sıradaki çalışmam toprağa ve bitkiye özel humik asit ve fulvik asit çıkarmak. Bakalım inşallah onda da başarılı olurum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Hümik Asit kullanımı nasıl en verimli ? Topraktan ? Tohumdan ? Yapraktan ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt