PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Hümik Asit Kullanimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet-42" data-source="post: 1243297" data-attributes="member: 74007"><p>Fiyatı yüksek.Kalitesini kullanmadan bilemezsiniz.Ben her zaman granül hümik asit kullandım.Her zamanda granül hümik asiti tavsiye ettim.Taban gübresiyle beraber uygulama yaptığımızda çok faydasını gördük.Bu ürünün dekara maliyeti 18 tl ye geliyor.18 tllik granül hümik asit alıp taban gübresiyle beraber verirseniz çok güzel olur.Farkındaysanız bir ürünün reklamını yapmıyorum.Neden dolgu maddesi su olan bir ürünü tercih edeyim?</p><p>Granül hümik asittede kalitesiz olanlar var.Almak isterseniz granül hümik asitte olmasını gereken özellikleri söylerim.Ona göre alıp kullanırsınız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet-42, post: 1243297, member: 74007"] Fiyatı yüksek.Kalitesini kullanmadan bilemezsiniz.Ben her zaman granül hümik asit kullandım.Her zamanda granül hümik asiti tavsiye ettim.Taban gübresiyle beraber uygulama yaptığımızda çok faydasını gördük.Bu ürünün dekara maliyeti 18 tl ye geliyor.18 tllik granül hümik asit alıp taban gübresiyle beraber verirseniz çok güzel olur.Farkındaysanız bir ürünün reklamını yapmıyorum.Neden dolgu maddesi su olan bir ürünü tercih edeyim? Granül hümik asittede kalitesiz olanlar var.Almak isterseniz granül hümik asitte olmasını gereken özellikleri söylerim.Ona göre alıp kullanırsınız [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Hümik Asit Kullanimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt