PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Humik asitle tohum kaplaması ve ekim öncesi topraktan uygulaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 727289" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: Humik asitle tohum kaplaması ve ekim öncesi topraktan uygulaması</strong></p><p></p><p>ergonamic müdürüm ben ph icin sıvı kükürt kullanıyorum ilk sulama suyunda dk 1 5 kilo arası gelecek şekilde veriyorum 1 hafta icinde toprak sünger gibi oluyor bitkinin daha hızlı köklendigini her gün görüyorum kuru fasulye tarımında uygulama yaptım hümik asit PH degerleri fazla gibi geldi ben PH degerleri 4-6 arası hümik asit küllanıyorum 2 veya 3 kez yagmurlama sistemiyle uyguluyorum ayrıca en önemli konu olan hümik asit parasına bir cuval daha fazla gübre alırım diyen arkadaşlar var topragın PH degeri cok yüksekse istersen bir kamyon gübre al dök bir kamyon taban gübresi at hic bir zaman tam faydasını alamassın atılan gübrenin yüzde 25 şini alır yüzde 75 şi boşa gider bitkilerde çok fazla gelişme olmaz benim yaptıgım uygulama sulu tarım şartlarında gübreyle en üst seviyede verimler alınmaz dengeyi takip etmek şarttır hem toprak hem bitki çifçilik basit degildir cokda zor degildir iş bilenin at binenindir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 727289, member: 1507"] [b]Ynt: Humik asitle tohum kaplaması ve ekim öncesi topraktan uygulaması[/b] ergonamic müdürüm ben ph icin sıvı kükürt kullanıyorum ilk sulama suyunda dk 1 5 kilo arası gelecek şekilde veriyorum 1 hafta icinde toprak sünger gibi oluyor bitkinin daha hızlı köklendigini her gün görüyorum kuru fasulye tarımında uygulama yaptım hümik asit PH degerleri fazla gibi geldi ben PH degerleri 4-6 arası hümik asit küllanıyorum 2 veya 3 kez yagmurlama sistemiyle uyguluyorum ayrıca en önemli konu olan hümik asit parasına bir cuval daha fazla gübre alırım diyen arkadaşlar var topragın PH degeri cok yüksekse istersen bir kamyon gübre al dök bir kamyon taban gübresi at hic bir zaman tam faydasını alamassın atılan gübrenin yüzde 25 şini alır yüzde 75 şi boşa gider bitkilerde çok fazla gelişme olmaz benim yaptıgım uygulama sulu tarım şartlarında gübreyle en üst seviyede verimler alınmaz dengeyi takip etmek şarttır hem toprak hem bitki çifçilik basit degildir cokda zor degildir iş bilenin at binenindir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Humik asitle tohum kaplaması ve ekim öncesi topraktan uygulaması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt