PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Humik Fulvik Asit Deneme... SEYHAN KİMYA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 997242" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: Humik Fulvik Asit Deneme... SEYHAN KİMYA</strong></p><p></p><p>Şöyle anlatayım size ben. Akredite olmuş laboratuvarlarda yapılan analizlerde TSE bilmem kaç numaralı yöntem kullanılıyor. Bu yöntem iyi hoş ama hepsini bir veriyor. Ayrıca şu da var ki orada yapılan analizde çöktürme ile sonuç bulunuyor. Yani yabancı maddeler bile hesaba katılmış olabilir. Bunun düzeltilmesi şart. Hatta bununla ilgili bir yüksek lisans tezi bile yapılmıştır. Esas olan analiz bana göre ayrı ayrı saf olarak elde ederek bulmaktır. Bakınız benim ürettiğim üründe saf humik asit %18 saf fulvik asit %8 civarı idi. Leonardit menşeili ürünler her zaman humik asit fazla çıkar. TKİ içerik olarak düşüktür ve üretim saflığı olarakda vasattır. Kaç kez bidonların dibinde kalıntılar olduğunu, pülverizatörleri tıkadığını duydum. </p><p></p><p>Uygulamaya gelirsek yapraktan daha iyi olur kanaatindeyim. Yalnız o firmanın ürünleri içersinde fulvik asit olanlara bakınız. Ve onlarında fiyatlarını sorarsanız size daha çok yardımcı olabilirim. Toz haldeki ve sıvı haldekilerin fiyatlarını öğrenebilir misiniz? Buradaki kastım fiyatla bağlantılı olarak bir yere kadar kalitenin artmasıdır. Size şunu diyeyim. Esas saf fulvik asidin pH değeri 2-3-4 aralığındadır. Buda ypraktn dediğiniz gibi uygulanabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 997242, member: 919"] [b]Ynt: Humik Fulvik Asit Deneme... SEYHAN KİMYA[/b] Şöyle anlatayım size ben. Akredite olmuş laboratuvarlarda yapılan analizlerde TSE bilmem kaç numaralı yöntem kullanılıyor. Bu yöntem iyi hoş ama hepsini bir veriyor. Ayrıca şu da var ki orada yapılan analizde çöktürme ile sonuç bulunuyor. Yani yabancı maddeler bile hesaba katılmış olabilir. Bunun düzeltilmesi şart. Hatta bununla ilgili bir yüksek lisans tezi bile yapılmıştır. Esas olan analiz bana göre ayrı ayrı saf olarak elde ederek bulmaktır. Bakınız benim ürettiğim üründe saf humik asit %18 saf fulvik asit %8 civarı idi. Leonardit menşeili ürünler her zaman humik asit fazla çıkar. TKİ içerik olarak düşüktür ve üretim saflığı olarakda vasattır. Kaç kez bidonların dibinde kalıntılar olduğunu, pülverizatörleri tıkadığını duydum. Uygulamaya gelirsek yapraktan daha iyi olur kanaatindeyim. Yalnız o firmanın ürünleri içersinde fulvik asit olanlara bakınız. Ve onlarında fiyatlarını sorarsanız size daha çok yardımcı olabilirim. Toz haldeki ve sıvı haldekilerin fiyatlarını öğrenebilir misiniz? Buradaki kastım fiyatla bağlantılı olarak bir yere kadar kalitenin artmasıdır. Size şunu diyeyim. Esas saf fulvik asidin pH değeri 2-3-4 aralığındadır. Buda ypraktn dediğiniz gibi uygulanabilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Humik Fulvik Asit Deneme... SEYHAN KİMYA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt