PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Hümikasit mi hayvan gübresi mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 1238019" data-attributes="member: 919"><p>Neyi amaçladığını anlayamadım. Yaşınıda bilmediğim için sen ben olarak konuşuyorum. </p><p></p><p>Ben para kazanacam elbet. Sen ektiğin ürünü hayrına mi yetistiriyorsun. </p><p></p><p>Bu sitedeki çoğu kişi beni tanır ve ciddi bir müşteri kitlem var. </p><p></p><p>Ben fayda sağlamasam bu insanlara, kullanırlar mı? </p><p></p><p>Daha bugün bir müşterim aradı. Humikcan kullandığı ayçiçeklerinde 48 49 yağ alırken kullanmadığı çiçeklerde 43 44 yag alıyor. Buda guncel fiyatlar ve ortalama verim degerleri ile dekarda 40 lira yapar. Sadece yağ oranı artışından. Birde bunun verim artışı var. </p><p>Kim sana bugun cebine dekarda 40 lira para koyar. </p><p></p><p>Allaha Hamdolsun ki işimi layıkıyla yapıyorum ve alın teri döken çiftçiye alnımın teriyle ürettiğim ürünü kullandiriyorum ve Allahin izniyle fayda saglattiriyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 1238019, member: 919"] Neyi amaçladığını anlayamadım. Yaşınıda bilmediğim için sen ben olarak konuşuyorum. Ben para kazanacam elbet. Sen ektiğin ürünü hayrına mi yetistiriyorsun. Bu sitedeki çoğu kişi beni tanır ve ciddi bir müşteri kitlem var. Ben fayda sağlamasam bu insanlara, kullanırlar mı? Daha bugün bir müşterim aradı. Humikcan kullandığı ayçiçeklerinde 48 49 yağ alırken kullanmadığı çiçeklerde 43 44 yag alıyor. Buda guncel fiyatlar ve ortalama verim degerleri ile dekarda 40 lira yapar. Sadece yağ oranı artışından. Birde bunun verim artışı var. Kim sana bugun cebine dekarda 40 lira para koyar. Allaha Hamdolsun ki işimi layıkıyla yapıyorum ve alın teri döken çiftçiye alnımın teriyle ürettiğim ürünü kullandiriyorum ve Allahin izniyle fayda saglattiriyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Hümikasit mi hayvan gübresi mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt