PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
"HUMİKCAN" Humik Asit Siparişleri. SEYHAN KİMYA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 1031237" data-attributes="member: 919"><p>Abi anlaşılamayacak bir durum yok. az öncede söylediğim gibi çoğu kişi 250 ml dekar kullanıyor yaprak uygulamasında. Bu bir ortalamadır. Yani genele vurduğun zaman çoğu kişi bu oranda kullanıyor. Dediğim 200-400 ml dekar bir aralık. Çiftçinin buğdayının durumunu görmeden ben net bir şey diyemem. Ki çiftçiye bir aralık sunuyorum. Bu aralıkta ürününe uygun olan dozu seç diye. Yine tekrar edeyim. Ortalama 250 ml/da. </p><p></p><p>Gelelim soğanın durumuna. Toprakta hiç soğan çıkmamışsa bu doz normaldir. Evet karıştırılması gerekiyor. Ben soğanda da denediğim için bu dozu verdim. Denememde de humik asit ıygulanan yerdeki soğanlar coşarken atılmayan yerdeki soğanlar öldü. Yaprakları ve kök kısmı çürüdü. Eğer soğan çıksa zaten ben o dozu önermem. 2 litre dekara atsa yapılacak olan çapa ve sulama ile karışır toprağa. </p><p></p><p>Ürün çıkmasa 250 ml/dekara atsa ne kadar etki görecek? Ben söyleyeyim çok bir etki göremez. O yüzden ben o dozu önerdim. </p><p></p><p>Abi ben insanlara faydalı olabilecek şeyleri söylerim. İnsanları zarara sokacak bir şeyi söylemem. Söylersem kendi ayağıma kurşun sıkmış olurum. </p><p></p><p>Yanlış analaşılmaları düzeltelim. </p><p></p><p>Ortalama yapraktan 250 ml atıyorlar. Limitleri 200-400 ml'dir. </p><p></p><p>Topraktan ise min 2 litre/dekardır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 1031237, member: 919"] Abi anlaşılamayacak bir durum yok. az öncede söylediğim gibi çoğu kişi 250 ml dekar kullanıyor yaprak uygulamasında. Bu bir ortalamadır. Yani genele vurduğun zaman çoğu kişi bu oranda kullanıyor. Dediğim 200-400 ml dekar bir aralık. Çiftçinin buğdayının durumunu görmeden ben net bir şey diyemem. Ki çiftçiye bir aralık sunuyorum. Bu aralıkta ürününe uygun olan dozu seç diye. Yine tekrar edeyim. Ortalama 250 ml/da. Gelelim soğanın durumuna. Toprakta hiç soğan çıkmamışsa bu doz normaldir. Evet karıştırılması gerekiyor. Ben soğanda da denediğim için bu dozu verdim. Denememde de humik asit ıygulanan yerdeki soğanlar coşarken atılmayan yerdeki soğanlar öldü. Yaprakları ve kök kısmı çürüdü. Eğer soğan çıksa zaten ben o dozu önermem. 2 litre dekara atsa yapılacak olan çapa ve sulama ile karışır toprağa. Ürün çıkmasa 250 ml/dekara atsa ne kadar etki görecek? Ben söyleyeyim çok bir etki göremez. O yüzden ben o dozu önerdim. Abi ben insanlara faydalı olabilecek şeyleri söylerim. İnsanları zarara sokacak bir şeyi söylemem. Söylersem kendi ayağıma kurşun sıkmış olurum. Yanlış analaşılmaları düzeltelim. Ortalama yapraktan 250 ml atıyorlar. Limitleri 200-400 ml'dir. Topraktan ise min 2 litre/dekardır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
"HUMİKCAN" Humik Asit Siparişleri. SEYHAN KİMYA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt