PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarım Ürünleri Hastalıkları
Ic Anadolu 2016 Nisan iklim sartlari ve etkileri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cem.ispir" data-source="post: 1031166" data-attributes="member: 51874"><p>Konya'da mantari hastaliklari malesef ogrenmeye basladik, oyle ki gecen sene Konya bugday pazarindaki ilac bayilerinde bayer input kalmamisti. 55 dekar yere septoria icin kullanacagim ilaci uc ayri yerden topladim. Yagis konusunda tahminler gosteriyor ancak malesef guvenemiyoruz, bu sene el nino senesi devam ettigi icin hava tahminleri de cok tutarsiz oluyor. </p><p></p><p>Pancar konusunda en sona biz kaldik, bugun accuweather nisan boyunca 5 dercenin alti sicaklik gostermeyip, devlet meteoroloji de bir aylik tahminde hep mevsim normallerinin cok ustu veya ustu gosterince, bir de ustune yagisin cok olma riskini dusunerek yetistirebilirsem cumartesi ekmeye karar verdik. Bugday yerleri su istiyor, pancar yeri anca tava cikabildi, cok yagarsa oranin tava gelmesi mayisin basini gecebilir diyerek cumartesi ekmeye calisacagiz. Belki de ciftci psikolojisinin bir bildigi vardir diye dusunmeye basladim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cem.ispir, post: 1031166, member: 51874"] Konya'da mantari hastaliklari malesef ogrenmeye basladik, oyle ki gecen sene Konya bugday pazarindaki ilac bayilerinde bayer input kalmamisti. 55 dekar yere septoria icin kullanacagim ilaci uc ayri yerden topladim. Yagis konusunda tahminler gosteriyor ancak malesef guvenemiyoruz, bu sene el nino senesi devam ettigi icin hava tahminleri de cok tutarsiz oluyor. Pancar konusunda en sona biz kaldik, bugun accuweather nisan boyunca 5 dercenin alti sicaklik gostermeyip, devlet meteoroloji de bir aylik tahminde hep mevsim normallerinin cok ustu veya ustu gosterince, bir de ustune yagisin cok olma riskini dusunerek yetistirebilirsem cumartesi ekmeye karar verdik. Bugday yerleri su istiyor, pancar yeri anca tava cikabildi, cok yagarsa oranin tava gelmesi mayisin basini gecebilir diyerek cumartesi ekmeye calisacagiz. Belki de ciftci psikolojisinin bir bildigi vardir diye dusunmeye basladim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarım Ürünleri Hastalıkları
Ic Anadolu 2016 Nisan iklim sartlari ve etkileri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt