PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
İç Anadolu Bölgesi Yeni Ekin Sezonu Başlangıcı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Sempatiq1" data-source="post: 879409" data-attributes="member: 45824"><p><strong>Ynt: İç Anadolu Bölgesi Yeni Ekin Sezonu Başlangıcı</strong></p><p></p><p>Verdiğiniz Bilgiler İçin Teşekkür . Bütün Ayrıntılarıyla Araştırdım Bu Konu Üzerinde Baya Kafa Yordum Ve En Uygun Tarih Olarak Ekim 20-25 Arasını Buldum Nasip Olursa Ekimin 20 ' sinde Ekmeyi Planlıyorum Hatta Şöyle Bi Düşüncem Var Ekinin Bir Düşüncem Var 340 Dekar Yer Ekicem Bi Kısmını Ekimin 20 ' sinde Diğer Kısmını Kasımın 15 ' inden Sonra Ekmeyi Planlıyorum Bakalım Ne Gibi Değişiklikler Olacak Tohum Kaplama Atacam Tohuma Bu Yıl İlk Defe Deneyecem Tohum Kaplamayı. Taban Gübresi Olarakta Dekara 25 Kilo Süper Ekin Atıcam İlk Ektiğim Yere İkince Yere Dekara 20 Kilo Dap Atıcam 160 Dekar Yere Güz Suyu Vericem Hat Başına 4 Saat Olarak. Herkeze Hayırlı Sezonlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sempatiq1, post: 879409, member: 45824"] [b]Ynt: İç Anadolu Bölgesi Yeni Ekin Sezonu Başlangıcı[/b] Verdiğiniz Bilgiler İçin Teşekkür . Bütün Ayrıntılarıyla Araştırdım Bu Konu Üzerinde Baya Kafa Yordum Ve En Uygun Tarih Olarak Ekim 20-25 Arasını Buldum Nasip Olursa Ekimin 20 ' sinde Ekmeyi Planlıyorum Hatta Şöyle Bi Düşüncem Var Ekinin Bir Düşüncem Var 340 Dekar Yer Ekicem Bi Kısmını Ekimin 20 ' sinde Diğer Kısmını Kasımın 15 ' inden Sonra Ekmeyi Planlıyorum Bakalım Ne Gibi Değişiklikler Olacak Tohum Kaplama Atacam Tohuma Bu Yıl İlk Defe Deneyecem Tohum Kaplamayı. Taban Gübresi Olarakta Dekara 25 Kilo Süper Ekin Atıcam İlk Ektiğim Yere İkince Yere Dekara 20 Kilo Dap Atıcam 160 Dekar Yere Güz Suyu Vericem Hat Başına 4 Saat Olarak. Herkeze Hayırlı Sezonlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
İç Anadolu Bölgesi Yeni Ekin Sezonu Başlangıcı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt