PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
*** İç Anadolu Bölgesinin Çölleştiği Resmen Kabul edildi ***
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DemirdöğeN" data-source="post: 868234" data-attributes="member: 45032"><p><strong>Ynt: *** İç Anadolu Bölgesinin Çölleştiği Resmen Kabul edildi ***</strong></p><p></p><p>yapılacak en önemli işlem çiftçiye doğru sulama tekniklerini öğretmek az su ile yetişebilecek ürünlere yönlendirmek teşvik etmek öyle sayaç takmak yasaklamak çözüm değil bizim ruhsatlı ama kullanmadıgımız kuyumuz var tarla 29 dekar yıllık su kullanım miktarı 2890 ton ne üretebilirsin derinlik 130 metre mazotla çok maliyetli elektrik hattı almak 30000 tl civarı üreticiyi böyle köşeye sıkıştırmak devleti dışarıya el açmaya mecbur bırakır ki bunu hiçbirimiz istemeyiz </p><p>Hakkımızda hayırlısı olsun sivasta barajdan sulamak için 3000 dkr patates ekilmiş ve su azaldıgı için suyu kesmişler patates ekenlerden 2 si intihar etmiş diye duydum susuzluk çok kötü bu yıl 100 dekar çavdarım vardı 9.5 ton ürün elde ettik suyum olsada bugday ekseydim 50-60 ton bugday alsaydım olmazmıydı nasip</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DemirdöğeN, post: 868234, member: 45032"] [b]Ynt: *** İç Anadolu Bölgesinin Çölleştiği Resmen Kabul edildi ***[/b] yapılacak en önemli işlem çiftçiye doğru sulama tekniklerini öğretmek az su ile yetişebilecek ürünlere yönlendirmek teşvik etmek öyle sayaç takmak yasaklamak çözüm değil bizim ruhsatlı ama kullanmadıgımız kuyumuz var tarla 29 dekar yıllık su kullanım miktarı 2890 ton ne üretebilirsin derinlik 130 metre mazotla çok maliyetli elektrik hattı almak 30000 tl civarı üreticiyi böyle köşeye sıkıştırmak devleti dışarıya el açmaya mecbur bırakır ki bunu hiçbirimiz istemeyiz Hakkımızda hayırlısı olsun sivasta barajdan sulamak için 3000 dkr patates ekilmiş ve su azaldıgı için suyu kesmişler patates ekenlerden 2 si intihar etmiş diye duydum susuzluk çok kötü bu yıl 100 dekar çavdarım vardı 9.5 ton ürün elde ettik suyum olsada bugday ekseydim 50-60 ton bugday alsaydım olmazmıydı nasip [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
*** İç Anadolu Bölgesinin Çölleştiği Resmen Kabul edildi ***
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt