PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
İç Anadolu'da açık besi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="n_sayan" data-source="post: 1079845" data-attributes="member: 53734"><p>herkez ister barınak koşulları süper olsun ama hepimiz imkanlar doğrultusunda bakıyoruz </p><p>geçen sene kapalı ahırda baktım bağlı hayvan oynamaz etmez derler yemi dökersin 5 dk sonra biri sağa biri </p><p>sola döner başlarlar boynuz tokuşturmaya yem desen yemezler doğru düzgün önlerinden süpürürsün</p><p>yeme su içtikten sonra ağzının suyu damlar biri çözülse ahır karışır hiçbiri yatmaz mö de mö </p><p>bağlının en iyi yanı zaptı kolay istediğin müdahaleyi yap aşı iğne dert değil kirli hava az gıda</p><p></p><p>açık havada güneş temiz hava bol gıda rahatlık ne arasan var tek sıkıntı kışın kapalı alanlara göre çamurluk oranı </p><p>ilk defa açıkta bakıyorum busene şuana kadar sıkıntı yok gelişimler güzel biraz aşı olaylarında sıkıntı oluyor </p><p>-16yı gördük hayvanda zerre titreme vs olmadı yemi suyu olsun geri çekil izle </p><p></p><p>köylü kesim bağlı hayvan daha çabuk olur kilo gelir diyor</p><p>ikisinide yapmış olan tanıdıklar serbest daha çok kilo gelir diyor </p><p>zooteknistler bağlı beslemem diyor doğruyu deneyip görecez</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="n_sayan, post: 1079845, member: 53734"] herkez ister barınak koşulları süper olsun ama hepimiz imkanlar doğrultusunda bakıyoruz geçen sene kapalı ahırda baktım bağlı hayvan oynamaz etmez derler yemi dökersin 5 dk sonra biri sağa biri sola döner başlarlar boynuz tokuşturmaya yem desen yemezler doğru düzgün önlerinden süpürürsün yeme su içtikten sonra ağzının suyu damlar biri çözülse ahır karışır hiçbiri yatmaz mö de mö bağlının en iyi yanı zaptı kolay istediğin müdahaleyi yap aşı iğne dert değil kirli hava az gıda açık havada güneş temiz hava bol gıda rahatlık ne arasan var tek sıkıntı kışın kapalı alanlara göre çamurluk oranı ilk defa açıkta bakıyorum busene şuana kadar sıkıntı yok gelişimler güzel biraz aşı olaylarında sıkıntı oluyor -16yı gördük hayvanda zerre titreme vs olmadı yemi suyu olsun geri çekil izle köylü kesim bağlı hayvan daha çabuk olur kilo gelir diyor ikisinide yapmış olan tanıdıklar serbest daha çok kilo gelir diyor zooteknistler bağlı beslemem diyor doğruyu deneyip görecez [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
İç Anadolu'da açık besi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt