PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
içimizdeki dertlerimiz ve sıkıntılarımız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1253539" data-attributes="member: 6672"><p>En son yazdıģım mesajdan buyana 4 sene gecmiş hemen hemen 4 senede ne değişti</p><p>En büyük sıkıntım evlenemekti </p><p>10 temmuz 2016 da evlendim şuan 15 aylik oģlum var </p><p>2016 kasım ayında düğunden 4 ay sonra kefilliktem 140 bin tl ödemek zorunda kaldim düğünden yeni cikmişım kendi borclarım varken birde kefillik cikti kendi borclarimi yalvar yakar erteledim ve kefil oldugumuz borcu kapattim sonra 2017 de o moral bozukluğu ile ćiftciligi birakmak zorunda kaldim tüm esnafta öģrendi işlerin bozulduğunu yüklu miktarda borcum oldugunu sonra 2018 de 35 dekar karpuz ektim sonra bigüzel oldu eski borć ve sezon borcu toplam 110 bin civari idi karpuz cikmaya yakin köyde dolu oldu sadice 4 5 kişi zarar görmedi geri kalan coğu tarlaları bozdu sonra karpuz satmalik oldu cokta iyi paraya sattik peşin anlaştik ama adam %30 peşin kalani toplamaya gelince dedi tamam dedik ama ozman zarfinda mali kaldirmadi haliyle piyasa düstu adam almaktan vaz gecti 62500 e sattim yeri 50 bine tekrar anlastik neyse kalan parayi alinca kadar azimdan burnumdan getirdi neysse sezon sonu karpuzu 99 bine birazda buğday vardi derken 2 senede anca öderim dedigim borcu 1 senede kapattik cok şükür üzerimden cok buyuk bi yük kalmış oldu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1253539, member: 6672"] En son yazdıģım mesajdan buyana 4 sene gecmiş hemen hemen 4 senede ne değişti En büyük sıkıntım evlenemekti 10 temmuz 2016 da evlendim şuan 15 aylik oģlum var 2016 kasım ayında düğunden 4 ay sonra kefilliktem 140 bin tl ödemek zorunda kaldim düğünden yeni cikmişım kendi borclarım varken birde kefillik cikti kendi borclarimi yalvar yakar erteledim ve kefil oldugumuz borcu kapattim sonra 2017 de o moral bozukluğu ile ćiftciligi birakmak zorunda kaldim tüm esnafta öģrendi işlerin bozulduğunu yüklu miktarda borcum oldugunu sonra 2018 de 35 dekar karpuz ektim sonra bigüzel oldu eski borć ve sezon borcu toplam 110 bin civari idi karpuz cikmaya yakin köyde dolu oldu sadice 4 5 kişi zarar görmedi geri kalan coğu tarlaları bozdu sonra karpuz satmalik oldu cokta iyi paraya sattik peşin anlaştik ama adam %30 peşin kalani toplamaya gelince dedi tamam dedik ama ozman zarfinda mali kaldirmadi haliyle piyasa düstu adam almaktan vaz gecti 62500 e sattim yeri 50 bine tekrar anlastik neyse kalan parayi alinca kadar azimdan burnumdan getirdi neysse sezon sonu karpuzu 99 bine birazda buğday vardi derken 2 senede anca öderim dedigim borcu 1 senede kapattik cok şükür üzerimden cok buyuk bi yük kalmış oldu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
içimizdeki dertlerimiz ve sıkıntılarımız
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt