PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
içimizdeki dertlerimiz ve sıkıntılarımız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="keykubat" data-source="post: 516990" data-attributes="member: 7125"><p><strong>Ynt: içimizdeki dertlerimiz ve sıkıntılarımız</strong></p><p></p><p>herkezin var kendine göre az buçuk derdi.</p><p>2006 yılında kıramayacağım birine esnaf kefaletten para çekerken kefil oldum sn üç taksidini ödeyememiş bu arada kendiside yine esnaf kefaletten para çeken bi başkasına kefil olmuş ,kefil olduğı borcun yarısını ödemiş kalanını ödemeden firar etmiş.benim kefil olduğum bana geldi ben bittim falan filan dedi yeniden kredi çekip eski krediyi kapatcam ama daha önceki kredi ve kefilliğimden dolayı kredi vermiyorlar sen bana kendi üzerinden kredi çekiver o krediyle ben eski borcu kapatıp yen kredi çekip senin kendi üzerinden çektiğin krediyi kapatacam dedi. neyse iki kere lades olmaz ama kredi çekmesem eski borcuna tek kefil benim öyle yada bişekilde borç benim neyse krediyi çektil güya 1 ay içinde işi halledecekti ben yinede krediyi 1 aylık değil 24 aylık çektim ödemesse bile 24 ayda öderim diye düşündüm.gerçi krediyi ben ödemedim ama bende kredi çekip ev alacaktım yıl 2008 daire fiyatları 40-60 tl arasında idi ve tokide memura özel daire veriyodu %10 peşinatla tabiki biz bu fırsatları kaçırdık sebebi ise benim yakınıma üzerimden çekmiş olduğum kredi velhasıl kelam borç 2010 da bitti ama ev fiyatları 2 yıldayükseldi 100-120 tl oldu kredi ile alınıncada 170 milyara gelcecek tabi benimde bunu ödemem imkansız ev sahibi olma hayalimiz böylece bitti.artık kendimi bundada vardır bi hayır diye teselli ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keykubat, post: 516990, member: 7125"] [b]Ynt: içimizdeki dertlerimiz ve sıkıntılarımız[/b] herkezin var kendine göre az buçuk derdi. 2006 yılında kıramayacağım birine esnaf kefaletten para çekerken kefil oldum sn üç taksidini ödeyememiş bu arada kendiside yine esnaf kefaletten para çeken bi başkasına kefil olmuş ,kefil olduğı borcun yarısını ödemiş kalanını ödemeden firar etmiş.benim kefil olduğum bana geldi ben bittim falan filan dedi yeniden kredi çekip eski krediyi kapatcam ama daha önceki kredi ve kefilliğimden dolayı kredi vermiyorlar sen bana kendi üzerinden kredi çekiver o krediyle ben eski borcu kapatıp yen kredi çekip senin kendi üzerinden çektiğin krediyi kapatacam dedi. neyse iki kere lades olmaz ama kredi çekmesem eski borcuna tek kefil benim öyle yada bişekilde borç benim neyse krediyi çektil güya 1 ay içinde işi halledecekti ben yinede krediyi 1 aylık değil 24 aylık çektim ödemesse bile 24 ayda öderim diye düşündüm.gerçi krediyi ben ödemedim ama bende kredi çekip ev alacaktım yıl 2008 daire fiyatları 40-60 tl arasında idi ve tokide memura özel daire veriyodu %10 peşinatla tabiki biz bu fırsatları kaçırdık sebebi ise benim yakınıma üzerimden çekmiş olduğum kredi velhasıl kelam borç 2010 da bitti ama ev fiyatları 2 yıldayükseldi 100-120 tl oldu kredi ile alınıncada 170 milyara gelcecek tabi benimde bunu ödemem imkansız ev sahibi olma hayalimiz böylece bitti.artık kendimi bundada vardır bi hayır diye teselli ediyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
içimizdeki dertlerimiz ve sıkıntılarımız
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt