PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
içimizdeki dertlerimiz ve sıkıntılarımız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 518802" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: içimizdeki dertlerimiz ve sıkıntılarımız</strong></p><p></p><p>iş dedelerden açılınca bende geçmiş kurcalayacam.</p><p></p><p>dedem çocuklarının tarla ekip kaldırmasına hiç müsade etmemiş onlarda göçüp gitmişler.</p><p></p><p>70 lerde babam da amcamla ortak arsa parselleyip satma sonrada ev yapıp satma işlerine girmişler.amcam çok zengin olmuş .babamda 74 te Almanya ' ya gitmiş.ortak oldukları için kazandığı bütün parayı TR ' ye kardeşine göndermiş.Amcamın dozeri kamyonları olmuş.küçük çapta bir müteahit olmuş yani.babam Almanayada hasta oluyor.Bunalıma giriyor.neler yaşadı bilen yok.yalnız hapse falanda girmiş.Tr ' ye geliyor.ortak olduğunu sanıyor.Ama amcam herşeyi kendine çevirmiş.</p><p></p><p>köye geldik 1982 de ben beş yaşımda.sıfır para ile.babamı 5 yaşımda gördüm.sürekli hasta oluyor.ya dövüyor.ya içeri pisliyor.ya gece yarısı herkesi uyandırıp kesecek oluyor.ben çocuğum.kimsesiziz.anam bizi büyüttü.okuttu.iki yıllık bilgisayar proğramcılığı okudum.memur olamadık.köyde yaşıyorum.kendimizin 5 dönüm tarla var.bahsi geçen zengin akrabaların tarlalarını kiralayıp ekiyorum.Allah böyle uygun görmüş bunada şükür.</p><p></p><p>35 yaşıma geldim.geçmişimden kalan ezikliğim kimsesizliğim hiç bitmez.köye ilk geldik biraz büyük çocuklar her gördüğü yerde döver.dedemin tarlaları ekenler bizi istemiyordu köyde çocukları da beni.eveden çıkmaz ve içe kapanık oldum .Fazla kilolarım o zaman oldu.11 yaşımda traktör sürmeye başladım evin tek erkeği olarak.tarlaya birşey ekeriz koyunla güderler.Bir Allahın kulu görmez.Buranın insanları biraz vahşidir.</p><p>Bazıları hayatın basamaklarını 3 er 5 er tırmanır.biz tek tek zorlana zorlana tırmandık.fazla kilolar hala var.şeker hastasıyım.kursağımdan baba ekmeği geçmedi.</p><p></p><p>iki çocuğum var.onların benim gibi kimseye muğtaç olmasını istemiyorum.Başka hiçbir beklentim yok.bu saat ten sonra zengin mi olacaz...babam yaşıyor.5 yaşında çocuk gibidir.Hizmette kusur etmem.kader bu belki ilerde ben ondan beter olacam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 518802, member: 7396"] [b]Ynt: içimizdeki dertlerimiz ve sıkıntılarımız[/b] iş dedelerden açılınca bende geçmiş kurcalayacam. dedem çocuklarının tarla ekip kaldırmasına hiç müsade etmemiş onlarda göçüp gitmişler. 70 lerde babam da amcamla ortak arsa parselleyip satma sonrada ev yapıp satma işlerine girmişler.amcam çok zengin olmuş .babamda 74 te Almanya ' ya gitmiş.ortak oldukları için kazandığı bütün parayı TR ' ye kardeşine göndermiş.Amcamın dozeri kamyonları olmuş.küçük çapta bir müteahit olmuş yani.babam Almanayada hasta oluyor.Bunalıma giriyor.neler yaşadı bilen yok.yalnız hapse falanda girmiş.Tr ' ye geliyor.ortak olduğunu sanıyor.Ama amcam herşeyi kendine çevirmiş. köye geldik 1982 de ben beş yaşımda.sıfır para ile.babamı 5 yaşımda gördüm.sürekli hasta oluyor.ya dövüyor.ya içeri pisliyor.ya gece yarısı herkesi uyandırıp kesecek oluyor.ben çocuğum.kimsesiziz.anam bizi büyüttü.okuttu.iki yıllık bilgisayar proğramcılığı okudum.memur olamadık.köyde yaşıyorum.kendimizin 5 dönüm tarla var.bahsi geçen zengin akrabaların tarlalarını kiralayıp ekiyorum.Allah böyle uygun görmüş bunada şükür. 35 yaşıma geldim.geçmişimden kalan ezikliğim kimsesizliğim hiç bitmez.köye ilk geldik biraz büyük çocuklar her gördüğü yerde döver.dedemin tarlaları ekenler bizi istemiyordu köyde çocukları da beni.eveden çıkmaz ve içe kapanık oldum .Fazla kilolarım o zaman oldu.11 yaşımda traktör sürmeye başladım evin tek erkeği olarak.tarlaya birşey ekeriz koyunla güderler.Bir Allahın kulu görmez.Buranın insanları biraz vahşidir. Bazıları hayatın basamaklarını 3 er 5 er tırmanır.biz tek tek zorlana zorlana tırmandık.fazla kilolar hala var.şeker hastasıyım.kursağımdan baba ekmeği geçmedi. iki çocuğum var.onların benim gibi kimseye muğtaç olmasını istemiyorum.Başka hiçbir beklentim yok.bu saat ten sonra zengin mi olacaz...babam yaşıyor.5 yaşında çocuk gibidir.Hizmette kusur etmem.kader bu belki ilerde ben ondan beter olacam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
içimizdeki dertlerimiz ve sıkıntılarımız
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt