PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
içimizdeki dertlerimiz ve sıkıntılarımız
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSHAK ÇAVUŞ AYDIN" data-source="post: 929899" data-attributes="member: 29656"><p><strong>Ynt: içimizdeki dertlerimiz ve sıkıntılarımız</strong></p><p></p><p>Sevgili güzel kardeşim arkadaşların dediği gibi senin yaşın çok geç değil.Ben 4 sene enaz 13-14 kız istemeye gitmiştim.Aynı senin durum benimde başıma geldi.Eğer şehre gidecek olursam kız babaları ev bile almayı vaat ettiler.AMA benim vazgeçilmezim köyde çiftçilikti.Hatta bizim hala oğulları trilyonluk istanbulda onların kızını bile istemedim.</p><p> Sonunda MEVLAM nördü tam benim gibi düşünen tarla ve ahırla uğraşmayı seven köyümüzden bir eş nasip etti.Şükürler olsun.</p><p> Sana son bi diyeceğim.Şehre gidip mutsuz bi hayat sürdürmekten se.Köyde kal derim.İstediğin bi hayat sürersin.Şimdi senle evlenmek için şehre gitmeni isteyen belki daha sonra çok saçma ve mantıksız şeyler isteyecek senden.MEVLAM hayallarini süsleyen bir kızla evlenmeni nasip eylesin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSHAK ÇAVUŞ AYDIN, post: 929899, member: 29656"] [b]Ynt: içimizdeki dertlerimiz ve sıkıntılarımız[/b] Sevgili güzel kardeşim arkadaşların dediği gibi senin yaşın çok geç değil.Ben 4 sene enaz 13-14 kız istemeye gitmiştim.Aynı senin durum benimde başıma geldi.Eğer şehre gidecek olursam kız babaları ev bile almayı vaat ettiler.AMA benim vazgeçilmezim köyde çiftçilikti.Hatta bizim hala oğulları trilyonluk istanbulda onların kızını bile istemedim. Sonunda MEVLAM nördü tam benim gibi düşünen tarla ve ahırla uğraşmayı seven köyümüzden bir eş nasip etti.Şükürler olsun. Sana son bi diyeceğim.Şehre gidip mutsuz bi hayat sürdürmekten se.Köyde kal derim.İstediğin bi hayat sürersin.Şimdi senle evlenmek için şehre gitmeni isteyen belki daha sonra çok saçma ve mantıksız şeyler isteyecek senden.MEVLAM hayallarini süsleyen bir kızla evlenmeni nasip eylesin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
içimizdeki dertlerimiz ve sıkıntılarımız
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt