PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İcralık traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KIZILTAN" data-source="post: 1157887" data-attributes="member: 76172"><p>Icra mali hic almadim, hep ikilemde kaldim. Sanirim en iyisi icraya dusen kisiyi bulup konusmak, razi etmek. Sen almasan baskasi alacak, hic kimse almasa satis gecikecek bu sefer cok yuksek faiz nedeniyle borc buyuyecek satis olsa bile borcu karsilamayinca baska malini da haczedecekler.</p><p></p><p>En dogrusu odenemeyecek borcun altina girmemek, alacaklinin da hakli oldugunu kabullenmek gerek. Borcu odeyemeyecegini anlayan borclu, alacakliyla oturup konusmali. Icrada mal yoka gidiyor, bir sekilde anlasip mali kendisi satsa belki daha az zarar eder.</p><p></p><p>Bir kere de alacakli gibi dusunmek lazim, alacagini tahsil edemedin verdin icraya, kimse gelip almadi bu sefer sen zarardasin, belki o para lazim. Neresinden baksan zor is, </p><p>Allah kolaylik versin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KIZILTAN, post: 1157887, member: 76172"] Icra mali hic almadim, hep ikilemde kaldim. Sanirim en iyisi icraya dusen kisiyi bulup konusmak, razi etmek. Sen almasan baskasi alacak, hic kimse almasa satis gecikecek bu sefer cok yuksek faiz nedeniyle borc buyuyecek satis olsa bile borcu karsilamayinca baska malini da haczedecekler. En dogrusu odenemeyecek borcun altina girmemek, alacaklinin da hakli oldugunu kabullenmek gerek. Borcu odeyemeyecegini anlayan borclu, alacakliyla oturup konusmali. Icrada mal yoka gidiyor, bir sekilde anlasip mali kendisi satsa belki daha az zarar eder. Bir kere de alacakli gibi dusunmek lazim, alacagini tahsil edemedin verdin icraya, kimse gelip almadi bu sefer sen zarardasin, belki o para lazim. Neresinden baksan zor is, Allah kolaylik versin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İcralık traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt