PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
İhtiyacın kadar pişir ve ye
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 714151" data-attributes="member: 41641"><p><span style="color: blue"><strong>İhtiyacın kadar pişir ve ye</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>19 Haziran 2013 Çarşamba 10:53</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Lezita ' nın Türkiye ' ye ve sektöre bir ilk olarak sunduğu Hızlı Şoklama Sistemi sayesinde piliçler, tek tek dondurulup, paketlendiği için tüketiciler ihtiyaçları kadar pişiriyor.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>İSTANBUL - 'Hayatın Lezzeti' sloganıyla hayata lezzet katan Lezita, son derece yenilikçi bir sistem olan Hızlı Şoklama Sistemi ' ni, ilk olarak pazara sundu. Bu yöntem sayesinde piliç eti, günlük, taptaze, sululuğu ve doğallığını hiç kaybetmeden saklanıp; ihtiyaç kadar pişirilebiliyor. Tüketiciler tarafından çok sevilen Lezzeti Âlâ Serisi ' ndeki Piliç Yarım Fileto, Baget ve Uçsuz Kanat ürünleri taze üretimin yanı sıra artık hızlı şoklama sistemiyle de üretiliyor.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Lezzeti Âlâ Serisi Hızlı Şoklama Sistemiyle üretiliyor, diğer ürünlere de geliyor</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Lezita ' nın Türkiye ' ye ve sektöre bir ilk olarak sunduğu Hızlı Şoklama Sistemi ' nin sağlık, doğallık, lezzet ve tasarruf açısından fark yarattığını vurgulayan Lezita Zincir Mağazalar Satış Müdürü Mesut Ergül, 'Lezita Lezzeti Âlâ Serimizde, Hızlı Şoklama Sistemi ile ürettiğimiz ürünler, her şeyden önce Türkiye pazarında bir ilk oluşuyla fark yaratıyor. Ürünlerimizin, piyasada satışa sunulan dökme donuk ürünlere göre en önemli avantajı ihtiyaç kadar kullanılabilmesi. Paketlerin içindeki her bir ürün, tek tek dondurulduğu için kullanılacak ürün ihtiyacı kadarı paketten tek tek alınabiliyor. Bu sayede de paketin tamamı çözdürülmek zorunda kalınmıyor. Piliç eti, sululuğunu kaybetmeden ve don yanığı oluşmadan doğal lezzetinde saklanabiliyor. Yenilikçi sistemimiz sayesinde tüketicilerimize sağlık, lezzet, doğallık ve tasarrufu bir arada sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde tüm ürün grubumuzu bu sisteme dahil edeceğiz' dedi.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Günlük taze piliçler önce şoklanıyor, sonra paketleniyor</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Parça paket hattında günlük taze olarak temin edilen piliç parçaları hat boyunca bantlarda taşınarak, hiç bekletilmeden hızlı şoklama sistemi ile tek tek birbirine temas etmeden şoklanıyor. Şoktan çıkan piliç parçaları yine süre giden hatta otomatik tartım makinelerinde tartılarak, dikey dolum makinesinde paketleniyor.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Piliç etinin doğal lezzeti korunuyor</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Yavaş şoklamada et kendi doğal suyunu kaybedip, tadı yavanlaşabiliyor. Oysa, Hızlı Şoklama Sistemi ' nde, su, etin içine hapsediliyor. Bu sayede de etin sululuğunu kaybetmesi engellenerek, doğal lezzetinin ve içindeki tüm proteinin korunması sağlanıyor.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Poşet içerisinde oluşabilen don yanığı engelleniyor</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Dökme donuk ürünlerde donma ve muhafaza süreçlerinde mutlak suretle don yanığı oluşurken, Hızlı Şoklama Sistemi ile üretilen Lezita Lezzeti Âlâ Serisi ' ndeki ürünlerde böyle bir sorun yaşanmıyor. Poşetler içerisinde muhafaza edilen ürünlerde don yanığını engelleniyor.</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 714151, member: 41641"] [color=blue][b]İhtiyacın kadar pişir ve ye 19 Haziran 2013 Çarşamba 10:53 Lezita ' nın Türkiye ' ye ve sektöre bir ilk olarak sunduğu Hızlı Şoklama Sistemi sayesinde piliçler, tek tek dondurulup, paketlendiği için tüketiciler ihtiyaçları kadar pişiriyor. İSTANBUL - 'Hayatın Lezzeti' sloganıyla hayata lezzet katan Lezita, son derece yenilikçi bir sistem olan Hızlı Şoklama Sistemi ' ni, ilk olarak pazara sundu. Bu yöntem sayesinde piliç eti, günlük, taptaze, sululuğu ve doğallığını hiç kaybetmeden saklanıp; ihtiyaç kadar pişirilebiliyor. Tüketiciler tarafından çok sevilen Lezzeti Âlâ Serisi ' ndeki Piliç Yarım Fileto, Baget ve Uçsuz Kanat ürünleri taze üretimin yanı sıra artık hızlı şoklama sistemiyle de üretiliyor. Lezzeti Âlâ Serisi Hızlı Şoklama Sistemiyle üretiliyor, diğer ürünlere de geliyor Lezita ' nın Türkiye ' ye ve sektöre bir ilk olarak sunduğu Hızlı Şoklama Sistemi ' nin sağlık, doğallık, lezzet ve tasarruf açısından fark yarattığını vurgulayan Lezita Zincir Mağazalar Satış Müdürü Mesut Ergül, 'Lezita Lezzeti Âlâ Serimizde, Hızlı Şoklama Sistemi ile ürettiğimiz ürünler, her şeyden önce Türkiye pazarında bir ilk oluşuyla fark yaratıyor. Ürünlerimizin, piyasada satışa sunulan dökme donuk ürünlere göre en önemli avantajı ihtiyaç kadar kullanılabilmesi. Paketlerin içindeki her bir ürün, tek tek dondurulduğu için kullanılacak ürün ihtiyacı kadarı paketten tek tek alınabiliyor. Bu sayede de paketin tamamı çözdürülmek zorunda kalınmıyor. Piliç eti, sululuğunu kaybetmeden ve don yanığı oluşmadan doğal lezzetinde saklanabiliyor. Yenilikçi sistemimiz sayesinde tüketicilerimize sağlık, lezzet, doğallık ve tasarrufu bir arada sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde tüm ürün grubumuzu bu sisteme dahil edeceğiz' dedi. Günlük taze piliçler önce şoklanıyor, sonra paketleniyor Parça paket hattında günlük taze olarak temin edilen piliç parçaları hat boyunca bantlarda taşınarak, hiç bekletilmeden hızlı şoklama sistemi ile tek tek birbirine temas etmeden şoklanıyor. Şoktan çıkan piliç parçaları yine süre giden hatta otomatik tartım makinelerinde tartılarak, dikey dolum makinesinde paketleniyor. Piliç etinin doğal lezzeti korunuyor Yavaş şoklamada et kendi doğal suyunu kaybedip, tadı yavanlaşabiliyor. Oysa, Hızlı Şoklama Sistemi ' nde, su, etin içine hapsediliyor. Bu sayede de etin sululuğunu kaybetmesi engellenerek, doğal lezzetinin ve içindeki tüm proteinin korunması sağlanıyor. Poşet içerisinde oluşabilen don yanığı engelleniyor Dökme donuk ürünlerde donma ve muhafaza süreçlerinde mutlak suretle don yanığı oluşurken, Hızlı Şoklama Sistemi ile üretilen Lezita Lezzeti Âlâ Serisi ' ndeki ürünlerde böyle bir sorun yaşanmıyor. Poşetler içerisinde muhafaza edilen ürünlerde don yanığını engelleniyor.[/b][/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
İhtiyacın kadar pişir ve ye
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt