PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Diğer
İki adet yavru köpek köpek aldım kuyrukları yok fikirleriniz :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="wr1924" data-source="post: 1028063" data-attributes="member: 24809"><p>Annesinden ayrıldığında hayvan kardeşlerini ve annesini özler, kendine göre sızlanır. İnsanla etkileşim kurarsa, oyun dokunma, sevme, beraber gezinme yapılırsa insana alış. 25-30 santim ipi uçlarından düğüm yapın. Oyuncağı sever.</p><p>Komutlarınızı muhakkak bir ses'e bağlamanız gerekir. Mesela yemek vereceğinizde yemek zamanı muhakkak parmak şıklatma gibi. Köpeğe adı ile hitap etmeniz gerekir. Zamanla ismini tanır ve çağırdığınızda tepki verir. Otur, bekle, yürü gibi komutları öğretin. Bazı hayvanlar tepkileri farklı olur. Aldırmayabilir mesela. Komutu yapınca muhakkak bir ödülle ödüllendirin. Genelde bunun için sosis kullanılır.</p><p></p><p>Çiğ et yerse, zamanla sizin kokunuzu yada evcil hayvanın kokusunu alır. Onun için sizde bir yiyecek olursunuz veya tavuğunuzda. Çiğ et ayrıca parazit yapar.</p><p>Soğan, sarımsak, maydonoz, pirinç pilavı kesinlikle vermeyin.Şeker veya şekerli bir şey vermeyin. Karaciğeri şekeri işleyemez.(Bulgur pilavı yiyebilir)(saydığım yiyecekler yemeğinin içerisinde olmamalı) Özellikle Soğan, sarımsak hücrelerini patlatıyor. Köpek için toksiktir. Yani zehirdir. Bende Tv'den belgeselde öğrendim. Arı sokması onun için tehlikelidir. Zehirlenmeye veya arı sokmasına karşı evde muhakkak iğnesi bulunsun.</p><p></p><p>Tutum derken havyana vahşi davranırsanız o'da vahşileşir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wr1924, post: 1028063, member: 24809"] Annesinden ayrıldığında hayvan kardeşlerini ve annesini özler, kendine göre sızlanır. İnsanla etkileşim kurarsa, oyun dokunma, sevme, beraber gezinme yapılırsa insana alış. 25-30 santim ipi uçlarından düğüm yapın. Oyuncağı sever. Komutlarınızı muhakkak bir ses'e bağlamanız gerekir. Mesela yemek vereceğinizde yemek zamanı muhakkak parmak şıklatma gibi. Köpeğe adı ile hitap etmeniz gerekir. Zamanla ismini tanır ve çağırdığınızda tepki verir. Otur, bekle, yürü gibi komutları öğretin. Bazı hayvanlar tepkileri farklı olur. Aldırmayabilir mesela. Komutu yapınca muhakkak bir ödülle ödüllendirin. Genelde bunun için sosis kullanılır. Çiğ et yerse, zamanla sizin kokunuzu yada evcil hayvanın kokusunu alır. Onun için sizde bir yiyecek olursunuz veya tavuğunuzda. Çiğ et ayrıca parazit yapar. Soğan, sarımsak, maydonoz, pirinç pilavı kesinlikle vermeyin.Şeker veya şekerli bir şey vermeyin. Karaciğeri şekeri işleyemez.(Bulgur pilavı yiyebilir)(saydığım yiyecekler yemeğinin içerisinde olmamalı) Özellikle Soğan, sarımsak hücrelerini patlatıyor. Köpek için toksiktir. Yani zehirdir. Bende Tv'den belgeselde öğrendim. Arı sokması onun için tehlikelidir. Zehirlenmeye veya arı sokmasına karşı evde muhakkak iğnesi bulunsun. Tutum derken havyana vahşi davranırsanız o'da vahşileşir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Diğer
İki adet yavru köpek köpek aldım kuyrukları yok fikirleriniz :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt