PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Diğer
İki adet yavru köpek köpek aldım kuyrukları yok fikirleriniz :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tammer1" data-source="post: 1028494" data-attributes="member: 64934"><p>Guzel enikler.elleme ve sevme derim birak yabani olsun ki bi ise yarasin.</p><p>2 sene once bu vakitlerde 7-8 yaslarinda bi kopegim vardi.ama zehir gibi kopek öldu.</p><p>3 tane kopek getirdim yetiskin ve iyilerdi ama istedigim gibi sert degillerdi.hepsini sahiplerini</p><p>geri verdim.derken uzak bir koyden enik yolladi bi arkadas sagolsun.kurt bozmasi bisey.</p><p>Dedim bunu kim buyutcek kedi kadar anca .anasindan ayirip yollamis.</p><p>neyse bunu dama attim sut-mama buyuyor.3 aylik olunca kulaklarinida kestim.</p><p>Cikartip avluya yerine bagladim.bu havlamaya falan basladi yabanciyi da biliyor.vellhasil olcak bu dedim</p><p>eti hep cig yedi omrumde kaynatmadim.asi falanda yapmadim.daha bi kere sevmisligim yoktur.</p><p>Sonuc 2 senede tam bi canavar oldu.sadece tutup paraliyor.biraktan anlamiyo.saldigim zaman komsularin</p><p>kopekleri boguyor.gecen gittigim saldim gece arka komsunun kopegin kulagini kopartmis.</p><p>insani gorunce zaten agzi kopuruyor.sopadan da korkmuyor.plastik kaplari paraliyor.demir tas koydum atip tutarken</p><p>onlarida yamulttu.bi su kovasina ellemiyor.tam bekci .salarsam geceleri sokaga cikartmiuom</p><p>avluda duruyor.zaten bana lazim olan sertlikti.sukur fazlasiyla da yaptim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tammer1, post: 1028494, member: 64934"] Guzel enikler.elleme ve sevme derim birak yabani olsun ki bi ise yarasin. 2 sene once bu vakitlerde 7-8 yaslarinda bi kopegim vardi.ama zehir gibi kopek öldu. 3 tane kopek getirdim yetiskin ve iyilerdi ama istedigim gibi sert degillerdi.hepsini sahiplerini geri verdim.derken uzak bir koyden enik yolladi bi arkadas sagolsun.kurt bozmasi bisey. Dedim bunu kim buyutcek kedi kadar anca .anasindan ayirip yollamis. neyse bunu dama attim sut-mama buyuyor.3 aylik olunca kulaklarinida kestim. Cikartip avluya yerine bagladim.bu havlamaya falan basladi yabanciyi da biliyor.vellhasil olcak bu dedim eti hep cig yedi omrumde kaynatmadim.asi falanda yapmadim.daha bi kere sevmisligim yoktur. Sonuc 2 senede tam bi canavar oldu.sadece tutup paraliyor.biraktan anlamiyo.saldigim zaman komsularin kopekleri boguyor.gecen gittigim saldim gece arka komsunun kopegin kulagini kopartmis. insani gorunce zaten agzi kopuruyor.sopadan da korkmuyor.plastik kaplari paraliyor.demir tas koydum atip tutarken onlarida yamulttu.bi su kovasina ellemiyor.tam bekci .salarsam geceleri sokaga cikartmiuom avluda duruyor.zaten bana lazim olan sertlikti.sukur fazlasiyla da yaptim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Diğer
İki adet yavru köpek köpek aldım kuyrukları yok fikirleriniz :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt