PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
İki durum arasında kalmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1293223" data-attributes="member: 78170"><p>En başta sevmiyorum hayvan ne ölü bilir ne düğün insan gibi 3 öğün yer ve bunun içinden cikmayacaksin </p><p>Senin için traktör ekipmanin yok mühendis olduğuna göre ailen köylü olsa bile sen okuduguna göre binmemiş sin traktöre daha önce bu ciftcilik ve hayvancılığı yapsan bu eroyin gibidir burakamaz sın </p><p>En önemlisi yemini kendin yetiştirecek kapasiten arazi olması lazım ve arazi bulmak trakyada bayağı maddiyat ve yem bitkisi yetiştirmek maharet ister </p><p>Besi materyalini alıyorsun yurt dışından dolar euro ile pahalı gelcek en başta kaybetin zaten fabrika yemide pahalı diğer ölüm ilaç veteriner saymıyorum bu şartlarda senin gibi sıfırdan girmek isteyen çok olumlu sonuçlar alınmayacak gibi duruyor .</p><p>Bizim burada bir laf var keçi bilmedigi otu yerse deli olurmuş .</p><p>Hayallerini kırmak istemem ama genede sen bilrsin </p><p>En iyi iş bildiğin iş ben hayvan yemi yetiştirip satarım ama hayvan beslemem çünkü benim işim kaba yem üretmek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1293223, member: 78170"] En başta sevmiyorum hayvan ne ölü bilir ne düğün insan gibi 3 öğün yer ve bunun içinden cikmayacaksin Senin için traktör ekipmanin yok mühendis olduğuna göre ailen köylü olsa bile sen okuduguna göre binmemiş sin traktöre daha önce bu ciftcilik ve hayvancılığı yapsan bu eroyin gibidir burakamaz sın En önemlisi yemini kendin yetiştirecek kapasiten arazi olması lazım ve arazi bulmak trakyada bayağı maddiyat ve yem bitkisi yetiştirmek maharet ister Besi materyalini alıyorsun yurt dışından dolar euro ile pahalı gelcek en başta kaybetin zaten fabrika yemide pahalı diğer ölüm ilaç veteriner saymıyorum bu şartlarda senin gibi sıfırdan girmek isteyen çok olumlu sonuçlar alınmayacak gibi duruyor . Bizim burada bir laf var keçi bilmedigi otu yerse deli olurmuş . Hayallerini kırmak istemem ama genede sen bilrsin En iyi iş bildiğin iş ben hayvan yemi yetiştirip satarım ama hayvan beslemem çünkü benim işim kaba yem üretmek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
İki durum arasında kalmak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt