PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İki traktör arasında kalmak TT55 ve TD65
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="körsaban" data-source="post: 1231894" data-attributes="member: 48453"><p>traktörleri maksimum yüke kosup ortadan bölmeye çalışmıyoruz ben mukayese ediyorum td65 ile tt65 aynı ekipmanda tt hem daha seri hem daha az yakıtlı 5 yıl oldu da alalı td65 de var elimin altında td 10 kez ufak tefek arızaya gitti tt gitmedi daha tt nin en büyük sorunu ayıbı geri vitesin cartlaması başkada hiç sıkıntı yok ikisininde çektiği pulluk diskaro aynı zaten en ağır iki iş bu gerisini 480 de yapıyor bu iki ekipmandada tt65 td65 i eziyor.td65 şişman bir sumocu tt65 yağlı pehlivan ağırlığından dolayı en düşük viteslerde bayılan td gördüm ama tt görmedim direk patiye kaçar. </p><p>egerki tt90 olsaydı ve td 90 ile kıyaslansaydı ozaman derdim hiç arkana bakmadan td90 al derdim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="körsaban, post: 1231894, member: 48453"] traktörleri maksimum yüke kosup ortadan bölmeye çalışmıyoruz ben mukayese ediyorum td65 ile tt65 aynı ekipmanda tt hem daha seri hem daha az yakıtlı 5 yıl oldu da alalı td65 de var elimin altında td 10 kez ufak tefek arızaya gitti tt gitmedi daha tt nin en büyük sorunu ayıbı geri vitesin cartlaması başkada hiç sıkıntı yok ikisininde çektiği pulluk diskaro aynı zaten en ağır iki iş bu gerisini 480 de yapıyor bu iki ekipmandada tt65 td65 i eziyor.td65 şişman bir sumocu tt65 yağlı pehlivan ağırlığından dolayı en düşük viteslerde bayılan td gördüm ama tt görmedim direk patiye kaçar. egerki tt90 olsaydı ve td 90 ile kıyaslansaydı ozaman derdim hiç arkana bakmadan td90 al derdim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İki traktör arasında kalmak TT55 ve TD65
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt