PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
iki traktör tercihi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 736749" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: iki traktör tercihi</strong></p><p></p><p>480 Kullanan birisi olarak 480 derim, model farketmez bizdede 76 model var mavi gövde kırmızı jant bizimki de cav pompalı, 38 yıldır tek rektefeli üstte arkadaşın dediği gibi bu haliyle bile 6-7 sene ekmek yedirir, hararet bilmez zırt pırt bozulma bilmez, su eksilttiğini hiç bilmiyorum sezon önü yağlarını değiştiririz dedem altına yatar frenlerini bi sıkar 1 sene gider 15-16 senelik frenler, piyasası her zaman vardır, 135 daha az yakar ama dağlar kadar yakıt farkı olmaz, şahsen yüzdeye vuramam ama aratmazlar birbirlerini, 135 biraz daha patinajlı motor çekişte aynı gibi bişey 2 sinide kullandım ağır işte, ikisinin bir birinden fazlası yok bence, ayrıca 480 de tek vites kolunu hiç dert etmemeni öneririm alıştıkdan sonra bütün viteslere tek koldan hakim olmuş olursun, 1 ve R karşılıklıdır her işte kolaylık sağlıyor. </p><p></p><p>135 az yakar ama fark önemsenmeyecek kadar küçük bence. İkisi de birbirini aratmaz bence.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 736749, member: 45767"] [b]Ynt: iki traktör tercihi[/b] 480 Kullanan birisi olarak 480 derim, model farketmez bizdede 76 model var mavi gövde kırmızı jant bizimki de cav pompalı, 38 yıldır tek rektefeli üstte arkadaşın dediği gibi bu haliyle bile 6-7 sene ekmek yedirir, hararet bilmez zırt pırt bozulma bilmez, su eksilttiğini hiç bilmiyorum sezon önü yağlarını değiştiririz dedem altına yatar frenlerini bi sıkar 1 sene gider 15-16 senelik frenler, piyasası her zaman vardır, 135 daha az yakar ama dağlar kadar yakıt farkı olmaz, şahsen yüzdeye vuramam ama aratmazlar birbirlerini, 135 biraz daha patinajlı motor çekişte aynı gibi bişey 2 sinide kullandım ağır işte, ikisinin bir birinden fazlası yok bence, ayrıca 480 de tek vites kolunu hiç dert etmemeni öneririm alıştıkdan sonra bütün viteslere tek koldan hakim olmuş olursun, 1 ve R karşılıklıdır her işte kolaylık sağlıyor. 135 az yakar ama fark önemsenmeyecek kadar küçük bence. İkisi de birbirini aratmaz bence. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
iki traktör tercihi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt