PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
iki traktör tercihi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 737464" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: iki traktör tercihi</strong></p><p></p><p>480 Bayır yukarı da gider aşağıda indirir kompresörünü tartışmaya gerek bile yok, jd daha çekişli kuşkum yok odunda çamurda görmüşlüğüm var ama bunun gün gelip satması da var, bizde 480 ikinci el almışız alındığında şanzıman arızalıymış sebebi satan kişi bizim ilçe çayırında 640 La çekiştirmiş 640 ' ı çekmiş ama şanzımanı dağıtmış, fiat servisinde orjinal şanzıman konulmuş, 16 senedir sanayi yolu bilmiyoruz yağ değişimleri gibi şeyler hariç, birde kuyruk mili sağlamdır, bundan bir kaç sene öncesine kadar her sezon en aşağı 400-500 saat patozu vardır ayrıca samanı da saman üflemesiyle koyuyorduk samanlığa o da işin için de, ekinleri biçmesi de kuyruk mili ileydi yani sağlamlığına sağlamdır ama sürekli kullanılacaksa traktör stop etmeden geçmez, bunun için debriyaj ayarı yapılıyor sanayide 5 TL veriyoruk her sezon başı debriyaj sert oluyor ve sonuna kadar basmadan geçmiyordu, artık biçerdöverle hasat başlayınca bu işleme gerek kalmadı. Fren konusunda benim dayımda 480 vardı bir zamanlar sattı başka traktör aldı traktörü satmadan önce frenlerine greyder balatası çaktırmıştı diye biliyorum ben. Çok güzel tutuyordu onun traktörüyle sap çekiyorduk harman yerine bizimki patozda dururdu en dik yerlerde bile bastığı gibi dururdu. İkisinin de parçası bulunur ama hangisinin daha ucuz olacağını söylememe gerek yok, bu gün döküm yapan kişiler bile atölyesinde hala fiat traktörlerinin dökümlerini yapıyor kaporta kısmını mesela.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 737464, member: 45767"] [b]Ynt: iki traktör tercihi[/b] 480 Bayır yukarı da gider aşağıda indirir kompresörünü tartışmaya gerek bile yok, jd daha çekişli kuşkum yok odunda çamurda görmüşlüğüm var ama bunun gün gelip satması da var, bizde 480 ikinci el almışız alındığında şanzıman arızalıymış sebebi satan kişi bizim ilçe çayırında 640 La çekiştirmiş 640 ' ı çekmiş ama şanzımanı dağıtmış, fiat servisinde orjinal şanzıman konulmuş, 16 senedir sanayi yolu bilmiyoruz yağ değişimleri gibi şeyler hariç, birde kuyruk mili sağlamdır, bundan bir kaç sene öncesine kadar her sezon en aşağı 400-500 saat patozu vardır ayrıca samanı da saman üflemesiyle koyuyorduk samanlığa o da işin için de, ekinleri biçmesi de kuyruk mili ileydi yani sağlamlığına sağlamdır ama sürekli kullanılacaksa traktör stop etmeden geçmez, bunun için debriyaj ayarı yapılıyor sanayide 5 TL veriyoruk her sezon başı debriyaj sert oluyor ve sonuna kadar basmadan geçmiyordu, artık biçerdöverle hasat başlayınca bu işleme gerek kalmadı. Fren konusunda benim dayımda 480 vardı bir zamanlar sattı başka traktör aldı traktörü satmadan önce frenlerine greyder balatası çaktırmıştı diye biliyorum ben. Çok güzel tutuyordu onun traktörüyle sap çekiyorduk harman yerine bizimki patozda dururdu en dik yerlerde bile bastığı gibi dururdu. İkisinin de parçası bulunur ama hangisinin daha ucuz olacağını söylememe gerek yok, bu gün döküm yapan kişiler bile atölyesinde hala fiat traktörlerinin dökümlerini yapıyor kaporta kısmını mesela. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
iki traktör tercihi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt