PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
İkinci (bahar) üst gübresi ne olabilir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci96" data-source="post: 1186485" data-attributes="member: 69588"><p>Ben bu yıl üst gübreyi 2 parti şeklinde uygulamak istiyorum. Bölgemizde mayıs 25 te arpa hasadı olur. Buna göre d/20 kg. 20-20 ile ekilen arpalara 15 ocak ta d/15 kg. üre ve mart başında da d/13 kg. amonyum sülfat uygulamak istiyorum. </p><p></p><p>Zira ben bir sitede; amonyum sülfat,Üre ve amonyum nitrat şeklinde bir sıralama yaptıklarına rast geldim. Bu benim kafamı karıştırdı. Bildiğim kadarıyla azot; üre formundan amonyuma ve daha sonrada nitrat formuna geçerek değişim evrelerini tamamlar. Yoksa bir yanlış yapmayalım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci96, post: 1186485, member: 69588"] Ben bu yıl üst gübreyi 2 parti şeklinde uygulamak istiyorum. Bölgemizde mayıs 25 te arpa hasadı olur. Buna göre d/20 kg. 20-20 ile ekilen arpalara 15 ocak ta d/15 kg. üre ve mart başında da d/13 kg. amonyum sülfat uygulamak istiyorum. Zira ben bir sitede; amonyum sülfat,Üre ve amonyum nitrat şeklinde bir sıralama yaptıklarına rast geldim. Bu benim kafamı karıştırdı. Bildiğim kadarıyla azot; üre formundan amonyuma ve daha sonrada nitrat formuna geçerek değişim evrelerini tamamlar. Yoksa bir yanlış yapmayalım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
İkinci (bahar) üst gübresi ne olabilir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt