PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
İkinci (bahar) üst gübresi ne olabilir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kansucaglar" data-source="post: 1187478" data-attributes="member: 78664"><p>Güzel kardeslenme var ise ve ben tabana saglam attim gubremi diyorsaniz yapraktan besleyin ozra madenciligin alphamin sivi gubresini oneririm daha sonra sulfat oneriyorum cunku sulfatin bir kismini dusuk enerji harcayarak bunyesine alir bitki. kalan kisim nitrata indirgenir nitrat kullanimi bitkide yuksek enerji ve su ihtiyacini dogurur ustteniki uygulama granul tavsiye etmiyorum lakin soylediklerim teorik bilgime dayanarakdir. Yani sizin bolgenizi ve ikliminizi yakindan bilmedigim icin herhangi bir zarara mahal vermek istemem. Tanidiginiz bir ziraat muhendisine soylediklerimi aktararak fikir alabilirsiniz. Üre ve amonyum formundaki azot kok gelisimini tesvik eder. Topraklarimiz kirecli ve ph yuksek diyosunuz sulfat kullanmanizi tavsiye ederim. ilk uygulama yaprakdan alphamin yada excell prime vaya 2 si karistirilarak daha sonra da uygun zamanda sulfat kullanilmasini onerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kansucaglar, post: 1187478, member: 78664"] Güzel kardeslenme var ise ve ben tabana saglam attim gubremi diyorsaniz yapraktan besleyin ozra madenciligin alphamin sivi gubresini oneririm daha sonra sulfat oneriyorum cunku sulfatin bir kismini dusuk enerji harcayarak bunyesine alir bitki. kalan kisim nitrata indirgenir nitrat kullanimi bitkide yuksek enerji ve su ihtiyacini dogurur ustteniki uygulama granul tavsiye etmiyorum lakin soylediklerim teorik bilgime dayanarakdir. Yani sizin bolgenizi ve ikliminizi yakindan bilmedigim icin herhangi bir zarara mahal vermek istemem. Tanidiginiz bir ziraat muhendisine soylediklerimi aktararak fikir alabilirsiniz. Üre ve amonyum formundaki azot kok gelisimini tesvik eder. Topraklarimiz kirecli ve ph yuksek diyosunuz sulfat kullanmanizi tavsiye ederim. ilk uygulama yaprakdan alphamin yada excell prime vaya 2 si karistirilarak daha sonra da uygun zamanda sulfat kullanilmasini onerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
İkinci (bahar) üst gübresi ne olabilir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt