PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ikinci el 6445 mi 5435 mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gmcomer" data-source="post: 944767" data-attributes="member: 4694"><p><strong>Ynt: ikinci el 6445 mi 5435 mi?</strong></p><p></p><p>slm arkadaslar bende 2008 model 6445 var.ben size kesinlikle 6445 derim .5000 serisi ile arasında dahlar kadar fark var (benim gibi biraz detaylara takıntılı birisi için).dısarıdan bakıldığında motor gücü olarak karsılastırılıyor ilk etapta sonra aynı diyorlar.gidip modeli yüksek olan 5000 seciyorlar işin görünmeyen bircok yeri var.</p><p> körüklü kabin</p><p> havalı grammer koltuk.</p><p> dayna 6 müthiş (otomatik araba ile manuel araba gibi)</p><p> göstergeleri</p><p> kabın içi dizaynı</p><p> su soğutma dolabı (özellikle yazın sıcak ta ilaç gibi geliyor)</p><p> birde kimsenin bilmediği bir özelliği söyleyim.6000 serilerine özel ön dingilin üzerinde akülerin altında gizlenmiş 350 kg gizli ağirlık</p><p> dayna 6 24 vitestir dayna 4 16 vitestir.ciftçilikte bir vitesin bile nekadar ekonomi acısından önemli olduğunu söylememe gerek yok heralde.</p><p> </p><p>simdilik aklıma gelenler bunlar.</p><p>ben sahsen 6445 derim. yinede karar senin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gmcomer, post: 944767, member: 4694"] [b]Ynt: ikinci el 6445 mi 5435 mi?[/b] slm arkadaslar bende 2008 model 6445 var.ben size kesinlikle 6445 derim .5000 serisi ile arasında dahlar kadar fark var (benim gibi biraz detaylara takıntılı birisi için).dısarıdan bakıldığında motor gücü olarak karsılastırılıyor ilk etapta sonra aynı diyorlar.gidip modeli yüksek olan 5000 seciyorlar işin görünmeyen bircok yeri var. körüklü kabin havalı grammer koltuk. dayna 6 müthiş (otomatik araba ile manuel araba gibi) göstergeleri kabın içi dizaynı su soğutma dolabı (özellikle yazın sıcak ta ilaç gibi geliyor) birde kimsenin bilmediği bir özelliği söyleyim.6000 serilerine özel ön dingilin üzerinde akülerin altında gizlenmiş 350 kg gizli ağirlık dayna 6 24 vitestir dayna 4 16 vitestir.ciftçilikte bir vitesin bile nekadar ekonomi acısından önemli olduğunu söylememe gerek yok heralde. simdilik aklıma gelenler bunlar. ben sahsen 6445 derim. yinede karar senin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ikinci el 6445 mi 5435 mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt