PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İkinci el araba fiyatına kurbanlık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 737846" data-attributes="member: 41641"><p><span style="color: blue"><strong>İkinci el araba fiyatına kurbanlık</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>23 Eylül 2013 Pazartesi 13:31</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Son Güncelleme: 15:25</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Zonguldak ' ın Ereğli ilçesindeki kurban pazarında bir ton ağırlığındaki iki boğa, onar bin liradan satılıyor.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>ZONGULDAK - Ereğli ilçesi Delihakkı mevkisine kurulan hayvan pazarında satış yapan Orhan Demir (45), Kurban Bayramı dolayısıyla pazara Doğu Anadolu ' dan çok sayıda hayvan getirildiğini söyledi.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Kars ' tan getirdiği 32 hayvanı bayram öncesinde satmayı planladığını ifade eden Demir, şöyle konuştu:</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>'Kurban Bayramı nedeniyle hayvan pazarına hayvanlar gelmeye ve çadırlar kurulmaya başlandı. Ben Doğu Anadolu bölgesinden 32 hayvan getirdim. İnşallah bu bayram öncesi hayvanların tamamını satmayı planlıyorum. Özellikle Kars ' tan getirdiğim 2 boğam var. Her birinin ağırlığı bir tona yaklaşmaktadır. Uzun yıllar bölgede hayvancılık yapıyorum. ' Bu boğalar bu bölgeye gelen en büyük hayvanlar ' diyebilirim. Yaklaşık bir ton ağırlığındaki boğamı 10 bin liraya satışa çıkardım.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>İki boğamın fiyatı 20 bin liradır. Yani bir boğam araba fiyatına diyebilirim.'</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 737846, member: 41641"] [color=blue][b]İkinci el araba fiyatına kurbanlık 23 Eylül 2013 Pazartesi 13:31 Son Güncelleme: 15:25 Zonguldak ' ın Ereğli ilçesindeki kurban pazarında bir ton ağırlığındaki iki boğa, onar bin liradan satılıyor. ZONGULDAK - Ereğli ilçesi Delihakkı mevkisine kurulan hayvan pazarında satış yapan Orhan Demir (45), Kurban Bayramı dolayısıyla pazara Doğu Anadolu ' dan çok sayıda hayvan getirildiğini söyledi. Kars ' tan getirdiği 32 hayvanı bayram öncesinde satmayı planladığını ifade eden Demir, şöyle konuştu: 'Kurban Bayramı nedeniyle hayvan pazarına hayvanlar gelmeye ve çadırlar kurulmaya başlandı. Ben Doğu Anadolu bölgesinden 32 hayvan getirdim. İnşallah bu bayram öncesi hayvanların tamamını satmayı planlıyorum. Özellikle Kars ' tan getirdiğim 2 boğam var. Her birinin ağırlığı bir tona yaklaşmaktadır. Uzun yıllar bölgede hayvancılık yapıyorum. ' Bu boğalar bu bölgeye gelen en büyük hayvanlar ' diyebilirim. Yaklaşık bir ton ağırlığındaki boğamı 10 bin liraya satışa çıkardım. İki boğamın fiyatı 20 bin liradır. Yani bir boğam araba fiyatına diyebilirim.'[/b][/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İkinci el araba fiyatına kurbanlık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt