PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İKİNCİ EL TRAKTÖRÜ NEREDEN NASIL ALIRSINIZ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 482903" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: İKİNCİ EL TRAKTÖRÜ NEREDEN NASIL ALIRSINIZ...</strong></p><p></p><p>Arkadaslar peki traktorun en cok neresıne alaka gosterırsınız soyle soyleyeyım ben motorundan zıyade basta orjınal kabın ararım kabınde hersey calısacak dıs gorunumumde cok temız olacak ve fabrıkadan cıktıgında uzerınde ne varsa puluna cıvatasına kadar herseyıyle tastamam olacak yanı dıs gorunum onemli atalar bir soz soylemiş orospuya bile yüz lazım demişler sonra sanzuman ve defransıyelden takırtı tukurtu gurultu horultu gelmeyecek hıdrolıkler sorunsuz calısacak bana gore motor en son bakılacak iş cunku adamlar 5000 saat calısmıs motoru saatını oynayarak 1000 1500 saate getırıyorlar burdada tecrube devreye gırer acarsın motorun yag kapagını bakarsın hava ufuruyormu yag atıyormu ust kapak tahlıyesınden yag gelmısmı ısınınca duman atıyormu sonra cekersın el frenlerını takarsın 1 vıtese yavasca cekersın ayagını debrıyaj dan baskı balata bıtıkmı motor yuke gırınce zorluyormu dayanıyormu yuke sonra cıkarsın yola bakarsın on duzen nasıl sallama dıreksıyonda bosluk dıreksıyon pompasında ayarsızlık takılma var mı bakarsın mazotu azmı cokmu yaktıgını pek fazla anlayamazsın ama eksozdan mavı dumanmı atıyor beyaz duman mı atıyor ona bakarsın duman meselesı motorun durumuna gorede degısır motor bıtık olunca yag yakar mavı duman atar pompada ayarsızlık oluncada mavı duman atar sayet motor yuke dayanıyor ve yıne mavı duman atıyorsa pompa arızalıdır daha sonra motorda tekleme varmı bakılır dahası sunu soyleyeyım motor rektefıye edılır a dan z ye duzen tutar ama sanzumanla defransıyelın orjınallıgı bırkere bozuldumu daha hayır gelmez bence bu tur seylere bakarım ben olsam ya sız nerelere bakarsınız yoksa satıcılar gosterırım ama elletmem taktıgımı uyguluyorlar ne dersınız.......???????</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 482903, member: 16973"] [b]Ynt: İKİNCİ EL TRAKTÖRÜ NEREDEN NASIL ALIRSINIZ...[/b] Arkadaslar peki traktorun en cok neresıne alaka gosterırsınız soyle soyleyeyım ben motorundan zıyade basta orjınal kabın ararım kabınde hersey calısacak dıs gorunumumde cok temız olacak ve fabrıkadan cıktıgında uzerınde ne varsa puluna cıvatasına kadar herseyıyle tastamam olacak yanı dıs gorunum onemli atalar bir soz soylemiş orospuya bile yüz lazım demişler sonra sanzuman ve defransıyelden takırtı tukurtu gurultu horultu gelmeyecek hıdrolıkler sorunsuz calısacak bana gore motor en son bakılacak iş cunku adamlar 5000 saat calısmıs motoru saatını oynayarak 1000 1500 saate getırıyorlar burdada tecrube devreye gırer acarsın motorun yag kapagını bakarsın hava ufuruyormu yag atıyormu ust kapak tahlıyesınden yag gelmısmı ısınınca duman atıyormu sonra cekersın el frenlerını takarsın 1 vıtese yavasca cekersın ayagını debrıyaj dan baskı balata bıtıkmı motor yuke gırınce zorluyormu dayanıyormu yuke sonra cıkarsın yola bakarsın on duzen nasıl sallama dıreksıyonda bosluk dıreksıyon pompasında ayarsızlık takılma var mı bakarsın mazotu azmı cokmu yaktıgını pek fazla anlayamazsın ama eksozdan mavı dumanmı atıyor beyaz duman mı atıyor ona bakarsın duman meselesı motorun durumuna gorede degısır motor bıtık olunca yag yakar mavı duman atar pompada ayarsızlık oluncada mavı duman atar sayet motor yuke dayanıyor ve yıne mavı duman atıyorsa pompa arızalıdır daha sonra motorda tekleme varmı bakılır dahası sunu soyleyeyım motor rektefıye edılır a dan z ye duzen tutar ama sanzumanla defransıyelın orjınallıgı bırkere bozuldumu daha hayır gelmez bence bu tur seylere bakarım ben olsam ya sız nerelere bakarsınız yoksa satıcılar gosterırım ama elletmem taktıgımı uyguluyorlar ne dersınız.......??????? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İKİNCİ EL TRAKTÖRÜ NEREDEN NASIL ALIRSINIZ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt