PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İklim değişikliği Atlas'ı değiştirdi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 416938" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: İklim değişikliği Atlas'ı değiştirdi</strong></p><p></p><p></p><p> </p><p> öncelikle teşekür ediyorum.düşüncene.</p><p> evet traktörde konu olacak herşey de sonuçda bilgi sahibi olcagız.eglenecegiz muhabbet arkadaşlık dostluk olacak aramızda.bu form bu site çok faydalı akıl hocalarına emegi geçenlere sonsuz teşekürler.</p><p> ama bu formu kullanmayı beceremedik.galiba.benim görüşüm.</p><p> ben bugun tarım konusunda mexica-rusya afrika ırak gibi ülkelerle bilgi alışverişi tohum vs konuları bile internetten başardım.daha ikigün önce mexicadan nohut gönderdiler HASATLIK VE TOHUM analizi için hem ülkemize hem MEXİCA YA bu konuda uzamndım birileri yönlendirmiş hala çözemedim olayı ama adamlar göndermiş.konu yanlış anlaşılmasın. ama biz içimizde çok az kişi lerle ileri dotluk kurabildik.alımda satım da tohumda bilgide birbirimizden faydalansak süper şeyler olacak.</p><p> ikinci konu ilklim doğa hava şartları ekonomi tarım ekonomisi hayvancılık afet olayları seller kuraklık bunlar bizim çiftçinin en önemli haberleri ve kaynaklarıdır.ekerken biçerken satarken borçlanırken bunları takip edecegiz bunlar boş yazılar konular fikirler degil.böyle bilinmeli.</p><p> bugün miras kanunu gündemde kimin umrunda </p><p> bugün kış ılık geçecek metoroliji açıkladı kimin umrunda</p><p> avruypa batıyor sevinelim mi üzülelümmi kimin umrunda </p><p> akdeniz ısındı kimin umrunda </p><p>buna ben,zer yüzlerce konu olabilir başlık olbilir bunlar biz çiftçileri çok yakından ilgilendiren konulardır.</p><p> ben bilgi vermeye devem edecgim birileri kızsada</p><p> saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 416938, member: 988"] [b]Ynt: İklim değişikliği Atlas'ı değiştirdi[/b] öncelikle teşekür ediyorum.düşüncene. evet traktörde konu olacak herşey de sonuçda bilgi sahibi olcagız.eglenecegiz muhabbet arkadaşlık dostluk olacak aramızda.bu form bu site çok faydalı akıl hocalarına emegi geçenlere sonsuz teşekürler. ama bu formu kullanmayı beceremedik.galiba.benim görüşüm. ben bugun tarım konusunda mexica-rusya afrika ırak gibi ülkelerle bilgi alışverişi tohum vs konuları bile internetten başardım.daha ikigün önce mexicadan nohut gönderdiler HASATLIK VE TOHUM analizi için hem ülkemize hem MEXİCA YA bu konuda uzamndım birileri yönlendirmiş hala çözemedim olayı ama adamlar göndermiş.konu yanlış anlaşılmasın. ama biz içimizde çok az kişi lerle ileri dotluk kurabildik.alımda satım da tohumda bilgide birbirimizden faydalansak süper şeyler olacak. ikinci konu ilklim doğa hava şartları ekonomi tarım ekonomisi hayvancılık afet olayları seller kuraklık bunlar bizim çiftçinin en önemli haberleri ve kaynaklarıdır.ekerken biçerken satarken borçlanırken bunları takip edecegiz bunlar boş yazılar konular fikirler degil.böyle bilinmeli. bugün miras kanunu gündemde kimin umrunda bugün kış ılık geçecek metoroliji açıkladı kimin umrunda avruypa batıyor sevinelim mi üzülelümmi kimin umrunda akdeniz ısındı kimin umrunda buna ben,zer yüzlerce konu olabilir başlık olbilir bunlar biz çiftçileri çok yakından ilgilendiren konulardır. ben bilgi vermeye devem edecgim birileri kızsada saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İklim değişikliği Atlas'ı değiştirdi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt