PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
İLAÇLAMA MAKİNASI HAKKINDA YARDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yahya" data-source="post: 553451" data-attributes="member: 8456"><p><strong>Ynt: İLAÇLAMA MAKİNASI HAKKINDA YARDIM</strong></p><p></p><p>arkadaşım bende diyarbakır fuarında parlayan 1 tonluk tam otamatik amazon tipi aldık hafta sonu gelecek nasipse almadan önce bayağı araştırdık sizin MF ailesi olarak bölgede serinlerin sağlamlığı tartışılmaz bana sorazsanız parlayanı alın derim isterseniz pazarlama ve satış müdürü arkadaşın özel den cebini vereyim ismi tankut bey çok değerli bir kişi elazığ ve malatyada parlayanın bayisinin olması büyük kayıp 15 gün içinde elazığ ve malatyada bayilik vermek için ön araştırma yapacaklar sisteri tanıştıra bilirim sağlam ve kaliteli marka PARLAYAN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yahya, post: 553451, member: 8456"] [b]Ynt: İLAÇLAMA MAKİNASI HAKKINDA YARDIM[/b] arkadaşım bende diyarbakır fuarında parlayan 1 tonluk tam otamatik amazon tipi aldık hafta sonu gelecek nasipse almadan önce bayağı araştırdık sizin MF ailesi olarak bölgede serinlerin sağlamlığı tartışılmaz bana sorazsanız parlayanı alın derim isterseniz pazarlama ve satış müdürü arkadaşın özel den cebini vereyim ismi tankut bey çok değerli bir kişi elazığ ve malatyada parlayanın bayisinin olması büyük kayıp 15 gün içinde elazığ ve malatyada bayilik vermek için ön araştırma yapacaklar sisteri tanıştıra bilirim sağlam ve kaliteli marka PARLAYAN [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
İLAÇLAMA MAKİNASI HAKKINDA YARDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt