PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
İLAÇLAMA MAKINASI TAVSIYESI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aenema" data-source="post: 1339191" data-attributes="member: 86165"><p>Kaç metre kol genişliği hocam? Kollar amortisörlü mü? Gerçi bize o bile gerek yok yerler hep taban ama.</p><p></p><p>Bana da 14-15 veya 16 metre gibi bir iş genişliği olan, kolların sağlam olması önemli sadece onun dışında standart dümdüz uzun yıllar kullanabileceğim bir 800 litrelik ihtiyacım var, konya firmalarını beğenmeyenler de var, fiyat farkları da çok kimisi 4bin kimisi 7bin ne farkı var da bu kadar değişken anlamadım.</p><p></p><p>3 piston 40 bar , pompa debisi 70 yeterli olmaz mı 800 litre 15 metre civarı iş genişliği için? Bi de memelerin mesafesi ne kadar olmalı veya kaç memeyi besleyebilir bu gibi bir pompa?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aenema, post: 1339191, member: 86165"] Kaç metre kol genişliği hocam? Kollar amortisörlü mü? Gerçi bize o bile gerek yok yerler hep taban ama. Bana da 14-15 veya 16 metre gibi bir iş genişliği olan, kolların sağlam olması önemli sadece onun dışında standart dümdüz uzun yıllar kullanabileceğim bir 800 litrelik ihtiyacım var, konya firmalarını beğenmeyenler de var, fiyat farkları da çok kimisi 4bin kimisi 7bin ne farkı var da bu kadar değişken anlamadım. 3 piston 40 bar , pompa debisi 70 yeterli olmaz mı 800 litre 15 metre civarı iş genişliği için? Bi de memelerin mesafesi ne kadar olmalı veya kaç memeyi besleyebilir bu gibi bir pompa? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
İLAÇLAMA MAKINASI TAVSIYESI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt