PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
İlaçlama makineleri hakkında önemli bilgiler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aşkar" data-source="post: 1211536" data-attributes="member: 18031"><p>Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler acizane sizden bir ricam olacak 4 yıldır 600 lt makinanızı kullanıyorum şimdikiler daha güzel tabi </p><p></p><p>Büyük modelleriniz daha teknojik daha rahat ama biz bu modelleri hem maddi olarak hemde kapasiteleri yüksek oldugu için alamıyoruz bizim arazimiz parçalı 5-10 dekar arası her tarlada traktörden inip kolları açıp kapamak vakit ve iş gücü kaybı oluyor benim talebim en düşük model olan beta serilerinde 10-12 metre x tipi otomatik açılan her hangi bir kumanda koluna gerek duyulmadan traktörün hidrolik valf çıkışlarına bağlanabilen mümkün olduğunca az maliyetli bir sistem yapamazmısınız </p><p><a href="https://youtu.be/XjPqYkc3dPU" target="_blank">https://youtu.be/XjPqYkc3dPU</a></p><p></p><p>Mesala yukardaki videodaki gibi 10 mt uzunluğunda piston sayısını 2 ye düşürüp direk traktörün çıkışlarına takılabilen bir sistemi beta serisi makinelerinize uygulamanız mümkün müdür?</p><p></p><p>Başka modellerinizde bu seçeneklerin mevcut olduğunu biliyorum ama hem fiyat hemde kapasiteli yüksek modeller umarım size anlatmak istediklerimi doğru anlatabilmişimdir ayrıca fuarda sergilediğiniz biz küçük çifçilere hitap eden gübre serpme makinenizide çok beğendim belki solis modeli kadar değil ama oda çok güzel olmuş </p><p></p><p>Tekrar verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için teşekkür ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aşkar, post: 1211536, member: 18031"] Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler acizane sizden bir ricam olacak 4 yıldır 600 lt makinanızı kullanıyorum şimdikiler daha güzel tabi Büyük modelleriniz daha teknojik daha rahat ama biz bu modelleri hem maddi olarak hemde kapasiteleri yüksek oldugu için alamıyoruz bizim arazimiz parçalı 5-10 dekar arası her tarlada traktörden inip kolları açıp kapamak vakit ve iş gücü kaybı oluyor benim talebim en düşük model olan beta serilerinde 10-12 metre x tipi otomatik açılan her hangi bir kumanda koluna gerek duyulmadan traktörün hidrolik valf çıkışlarına bağlanabilen mümkün olduğunca az maliyetli bir sistem yapamazmısınız [url]https://youtu.be/XjPqYkc3dPU[/url] Mesala yukardaki videodaki gibi 10 mt uzunluğunda piston sayısını 2 ye düşürüp direk traktörün çıkışlarına takılabilen bir sistemi beta serisi makinelerinize uygulamanız mümkün müdür? Başka modellerinizde bu seçeneklerin mevcut olduğunu biliyorum ama hem fiyat hemde kapasiteli yüksek modeller umarım size anlatmak istediklerimi doğru anlatabilmişimdir ayrıca fuarda sergilediğiniz biz küçük çifçilere hitap eden gübre serpme makinenizide çok beğendim belki solis modeli kadar değil ama oda çok güzel olmuş Tekrar verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için teşekkür ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
İlaçlama makineleri hakkında önemli bilgiler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt