PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
İlaçlama makineleri hakkında önemli bilgiler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cumhurrr" data-source="post: 1461723" data-attributes="member: 40947"><p>merhaba ben geçen hafta fiyat araştırması yaptım</p><p>1 firma 65 1 firma 75 1 firma 11.000 euro istedi</p><p>ben burada holder üretimi yapan bir yere yaptırdım</p><p>ilerleyen zaman da yanlarına o fırça modelını de yapazagız allah izin verirse malzemeleri topluyorum</p><p>pistonsuz 2 metresi sabit sağ ve sol kanatları 1 er metre olacak şekılde agaca takılınca kapanan ve yol da kapanan bir model yaptırdım 30 cm de 1 t jet meme kullandılar 5.000 tl yaptırdım üzerinde de bi kaç oynama yapacagım daha dar alanlarda kullanmak için planı çizdim 2 somun ve 1 halat ile gerdirme yaparak</p><p>yükseklık ayarı da motora baglanan yere ya piston atarım yada 'H' harfı seklınde şase yapıp delıkler ekleyecegım bahçeye göre uygun deliği takarak yapacagım</p><p>hatalarım ney dersenız bızım bahçe sıra arası 5 metre bunu 4 yerıne 4.5 metre ürettirmek gerekmiş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cumhurrr, post: 1461723, member: 40947"] merhaba ben geçen hafta fiyat araştırması yaptım 1 firma 65 1 firma 75 1 firma 11.000 euro istedi ben burada holder üretimi yapan bir yere yaptırdım ilerleyen zaman da yanlarına o fırça modelını de yapazagız allah izin verirse malzemeleri topluyorum pistonsuz 2 metresi sabit sağ ve sol kanatları 1 er metre olacak şekılde agaca takılınca kapanan ve yol da kapanan bir model yaptırdım 30 cm de 1 t jet meme kullandılar 5.000 tl yaptırdım üzerinde de bi kaç oynama yapacagım daha dar alanlarda kullanmak için planı çizdim 2 somun ve 1 halat ile gerdirme yaparak yükseklık ayarı da motora baglanan yere ya piston atarım yada 'H' harfı seklınde şase yapıp delıkler ekleyecegım bahçeye göre uygun deliği takarak yapacagım hatalarım ney dersenız bızım bahçe sıra arası 5 metre bunu 4 yerıne 4.5 metre ürettirmek gerekmiş. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
İlaçlama makineleri hakkında önemli bilgiler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt